Zuřivá salsa

59%
Zuřivá salsa
Pod nejistým, obtloustlým zevnějškem Bruce Garretta nečinně dřímá vášnivé srdce krále salsy. Pouze jediná žena - jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka Julia - v něm dokáže znovu zažehnout kubánskou horečku... V roce 1987 se třináctiletý přirozený talent, který to s mrštnými boky a rychlýma nohama roztáčí na parketu, vypracuje až na celostátní mistrovství mladých tanečníků salsy, kde se chystá ohromit svět svým velkým nadáním. Jenže pak se v zapadlých ulicích Londýna stane obětí šikany. Brutální incident ho připraví o všechno sebevědomí, a tak se život mladého hrdiny začne ubírat zcela odlišným směrem. O dvaadvacet let později se z Bruce Garretta stává obtloustlý a nemilovaný dospělý muž, který se utápí v sebelítosti a depresích. Pouze Julia, jeho chytrá, vtipná a úchvatná nová šéfka z Ameriky, mu dává důvod žít. Julia je však jiná liga, u níž Bruce nemá žádnou šanci. Naštěstí pro něj v sobě ale jeho nadřízená ukrývá tajnou vášeň. Bruce tak opět stane tváří v tvář svým nejhlubším a nejsilnějším vnitřním démonům. A teď musí udělat všechno pro to, aby v sobě probudil dřímající taneční šelmu, roznítil dávno vyhaslý žár a získal lásku svého života... To vše na tanečním parketu. (HBO Europe)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Poprvé,když jsem se o filmu dočetl a viděl jsem,že zde bude hrát mé oblíbené duo Nick Frost - Simon Pegg byl jsem radostí bez sebe. Jenže Pegg zde má jen malou roli a objeví se sotva na pár vteřin. Což bylo pro mne trošku zklamáním. Naštěstí to zachránil Frost tancující v rytmu salsy,protože to vážně stojí za to. Jako plus počítám účast mého oblíbeného ajťáka Chrise O'Dowda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zvláštní to je hlavně tím, že tady tlouštík Frost tančí. Jinak hodně slabá romantika, kterou nezachrání ani sladká Rashida Jones.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
7
Zase jednou hovadina (zbytečná, takových už bylo, ale dalo se dívat, no ne?), u které se člověk přihlouple křenil. Koukal jsem jen kvůli natřásejícího se Nicka Frosta, Chrise O'Dowda, charismatického Iana McShana and... perlícího Simona Pegga (kvůli kterému nesmíte běhěm celého filmu mrkat, neboť byste o něj nakonec mohli přijít :-P)*

Dodatečné informace

Původní název:
Cuban Fury (více)
  • Zuřivá salsa
  • Velká Británie Cuban Fury
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění