Pod kupolí

62%
Pod kupolí
Plakát traileru
Kultový seriál z dielne Stevena Spielberga a Stephena Kinga prichádza na Slovensko! Chester´s Mill bolo ešte donedávna obyčajné, ale veľmi príjemné mestečko. Všetko sa zmenilo v okamihu, keď ho od zvyšku sveta odreže obrovská, nezničiteľná, priesvitná kupola. Obyvatelia mesta stratia akýkoľvek kontakt so zvyškom sveta – žiadny internet, žiadny signál pre mobily, nič, len veľmi slabý rádiový signál. Ľudia sa zo dňa na deň musia naučiť ako prežiť v malom svete, kde sa pomaly míňajú zásoby, ale napätie medzi obyvateľmi dramaticky narastá. Na vonkajšej strane kupoly sa zhromažďujú všadeprítomní novinári a armáda, ktorá sa snaží dostať dnu. V tom istom čase sa skupinka ľudí v Chester´s Mill snaží zistiť, odkiaľ sa tam kupola objavila a kedy (alebo či vôbec) niekedy zmizne. (TV Dajto)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pilot rozhodně zaujal. Teď je jen otázka, jak se to bude vyvíjet dál, protože zatím to tvůrci mají na všech frontách (dějových líniích) rozjeté hodně zajímavě. Po S01 7/10.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7.5
|1. Série (16.6.2015)|: I když sem se po celou dobu naprosto bavil a sérii jsem shlédnul za 2 dny se seriálem a postava sem se prostě nesžil. Všechno je totálně nereálný! A nemyslím tím existenci kopule, ale chování postav, pravděpodobnost situací atd. Ze začátku to přehlížet jde, ale čím víc čas plyne tím víc se člověk u toho chytá za hlavu. Co se týče příběhu, tak ten se v první sérii nedořeší vůbec, zkrátka to zůstane totálně otevřený. Doufám že druhá série už tyhle problémy trochu pořeší, bohužel po přečtení několika článků a komentářů na netu se bojím že to tak nebude... |2. Série (6.7.2015)|: Místo 2 dnů koukání jako u první serie, sem tu druhou dokoukával skoro 20 dní a místama jsem se opravdu přemáhal. Kdybych se měl dostat k odůvodnění, žádný důvod by ze mě asi nevypadl, protože nevím jak vůbec mohlo lepší pokračování na první sérii vypadat. Snad jen tak že by konečně vyškrtli nejslabší článek seriálu Mackenzie Lintz aka Norrie... |HODNOCENÍ| 1. série: 85%, 2. série: 55%
kery-
kery-
3 671 bodů
6
No tak do Lostů to má hodně daleko, ale koukat se na to dá. První série je hodně fajn, pořád se něco děje i okolo, herci jsou boží..V té druhé už to tak super není, v každé části někdo zemře, ale hned ze začátku druhé série jsou to 2 hlavní postavy a za ně přijde nic neříkající obměna + další a další, začínají se z rukávu tahat klišé ála "tvoje matka je 25 let pořád naživu!" a kvalita hodně klesá. Uvidíme co bude dál, první série 4*, druhá zatím 2*..

Dodatečné informace

Původní název:
Under the Dome (více)
  • USA Pod kupolí
  • USA Under the Dome
  • USA Pod kupolou
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné