Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

71%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Skvělý animovaný snímek,který je oproti všem ostatním velmi odlišný. Pokud vezmu v potaz,že se jedná o animák a ještě k tomu mířený pro děti,tak je až neuvěřitelné jaká inteligentní zábava se v Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana skrývá. Po 90 minut tak dostáváme hromadu gagu ve kterém si své najdou jak děti,tak jejich dospělý doprovod. Příběh je kvalitní a animace originální. Celý film je ukázkou toho,že se dá odvyprávět příběh s poučením a emoci bez zbytečného sentimentu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Tempo, Tempo, TEMPO! Ten film je tak strašně rychlý! Neříkám, že s tím mám problém já, jen si teda nedokážu představit, jak se skrz to prokousávají děti! Jinak je jen škoda, že z té rychlosti nevyplývá nic pořádného a historické odkazy jsou zcela nahodilé. V roce, kdy přišel LEGO příběh, už tohle nestačí. Buď to mělo být chytřejší, nebo dětštější.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Stejné jako u Lego Movie je tady vidět pokus o trochu jiný humor, ale upřímně doufám, že se z toho nestane trend. Protože ani na Peabodym (ikdyž psík osobně je dost stylový) mě ten příběh moc nebral. 5/10
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Konečně animák jak má být a který tu dlouhou nebyl. Vtipný, svižný a pro cestování časem mám taky slabost :-) 78%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Cekal jsem teda vic. Tvurci trefili tu spravnou miru mezi infantilnima detskejma vtipkama a zabavou pro odrostlejsi, pribeh je na animak dostacujici, i kdyz co si budem povidat, cestovani v case je takova sazka na jistotu. Animace sice neni nejak extremne detailni, ale je hezka a pekne se na ni kouka, hudba taky v pohode a sem tam nejaka skvela akcni scena. Postavy jsou v zasade sympataci. Jenze i pres tohle vsechno to na me proste nejak nefungovalo, forku tu zas tolik neni a nejsou buhvijaky, uz v polovine filmu jsem se koukal na hodinky. Proste pro me nepochopitelne nadhodnoceny, film na jedno skouknuti a zapomenuti.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
"Potom jsem vzal katovi meloun, který mě převážil." Navzdory mnoha historickým nesmyslům, které si děti snad nezapamatují, navzdory velmi otravné zápletce mezi psem-otcem a "zlými "úřady" je to pořád cestování časem, které neomrzí nikdy. Alespoň mě. Navíc se jedná o velmi klasickou, až legendární dvojici známou už desítky let. A k takové musíme přistupovat s trpělivostí a úctou. A kdykoli vidím fantastické úniky pana Peabodyho, jako ten s melounem, vzpomenu jinou legendární partičku, která sluje OK Go. A pak? Pak už se nechám jen unášet na vlně události.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Hare77
Hare77
2 051 bodů
6
Velké očekávání, ale vlastně nakonec zklamání. Postavičky slibovali daleko více, než později nabídl sám film. Ono je to v dnešní době těžký, když je tolik animáčů, kde se cestuje časem. Je vidět, i když budou skvělé technologie a fantazii se pustí uzdy , co to jen jde, že základem je pořád dobrý scénář, příběh.
  • animace, styl, námět
  • příběh, humor
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
9
Miluju animáky a tento naprosto splnil mé očekávání. Chvílemi dojemný, ale hlavně vtipný s výborným dabingem Ivana Trojana. Po filmu Hledá se Nemo, který se pyšnil naprosto skvostným dabingem, je toto další příklad toho, ze český dabing má skvělé herce a stále má co nabídnout. A ve kterém filmu se naposledy sešlo tolik historických postav jako zde? Marie Antoinetta, Leonardo Da Vinci, Einstein a řada dalších.