Konečně doma

67%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
DreamWorks vždy odvedou výbornou práci,ať už se jedná o dokonalou animaci,nebo zajímavý příběh. Jenže tentokrát na mne jejich um nezafungoval a Konečně doma na mne působí tím nejtuctovějším a nejzbytečnějším dojmem jaký jsem dlouho u žádného animáku nezažil. Snad to alespoň ty děti ocení.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Nejsem cílovka, takže mi to fakt nic neříkalo. Navíc té Rihanny tam bylo až moc. Ale pro prcky asi fain.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Krásná práce. Půvabné postavičky rozdávají radost již od pohledu a není těžké si je hluboce zamilovat i navzdory velmi dětinskému humoru, skrz nějž povedené dospělácké fóry jen matně problikávají. Vydařil se jak příběh o mírumilovné invazi a úprku před hrozivým nepřítelem, který baví svou jednoduchostí a přímým tahem na branku, tak i roztomilá nátura mimozemských Buvů, jejichž ustrašený a natvrdlý kápo je zkrátka k sežrání. Co ale posouvá snímek v rámci svého žánru do nadprůměru, je paradoxně jeho nejvíce profláklý motiv spřátelení dvou zástupců dvou naprosto odlišných ras - ústřední dvojice je kouzelná, správně se doplňuje a prochází nápaditým vývojem, který je korunován dojemným a nádherně pozitivním finále, jež každý touží strašně moc vidět. Potěšilo i povedené zapracování moderních písní a originálně zabalené morální poselství.... Supr čupr zábava :)
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Výborná animace, pár vtípků i dojemná scéna, vysoká hodnocení si to určitě zaslouží. Animáků je ale moc, zlatej Shrek 1 :-) 82%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Roztomilý animák s jedním malým a trochu nešikovným mimozemšťanem a lidskou holčinou se srdcem na pravém místě, které jako jediná unikla mimozemšťany provedenému stěhování národů do Austrálie, kam odklidili do pohodlných městeček všechny lidi, aby jim na kolonizované planetě nezacláněli. Oh hledá, kde se schovat před zlobou svých soukmenovců, kteří mu těžko mohou zapomenout, že odhalil Zemi jejich dávnému nepříteli, který je pronásleduje napříč vesmírem. A Tip zase hledá svoji mámu. A tak spojí síly, což je samozřejmě zdrojem nepřeberného množství drobných příhod. A na konci, když se ukáže, že i zdánlivě největší nepřítel může mít ke svému záporáctví víc než pádný důvod - no tak to už ani moje oko nezůstalo suché.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
7
Nejbarevnější animák v dějinách...
  • Nápad & vizuál
  • Neustálá změna prostředí. - více scén se na jedné podlaze prostě neodehraje
  • Holka i to fialový - absolutně nesympatický postavy
  • Konečná rádoby dojemná scéna o kamarádství a lásce (existuje vubec nějakej Dreamworks film, kde neni???)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Krásná podívaná a spousta úžasných a hlavně originálních nápadů. Nasazení děvčete jako hlavního hrdiny si naklání film spíše k holčičím příznivcům, ale já se rozhodně bavil. A možná se z toho dá vymáčknout i nějaké to poučení. Co si přát víc?
roque
roque
2 923 bodů
8
Docela hezký animovaný film, tedy spíše pohádka. Originálně podaný příběh o mimozemské invazi malých tvorů zvaných Boov. :D Opět příběh o vyvrheli, který se vymyká stanoveným mimozemských pravidlům a který nakonec vlastně zachrání celou planetu a svou rasu.
  • grafika
  • písničky
davsuch
davsuch
1 057 bodů
6
Moc příjemný film pro dospívající děti.Když pominu, že tvůrci byly ve své fantazii mnohdy lepší než kde jaké dítě, tak tento film vidím jako nadprůměrný, avšak nepřichází s ničím novým a scela zapadá do standarů hollywoodské produkce.
  • moc pěkná pointa a i vedlejší témata jsou povedená
  • svižná a dynamický děj
  • dle mého názoru až moc fantazíjní svět, který je na velmi vzdálený realitě
  • nic nového, co tu ještě nebylo