Hulk

61%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
4
Nic proti režisérovi, neboť Ang Lee patří mezi režisérskou kapacitu, ale zde jeho styl filmového umění snímku spíše uškodil. Převážně první polovina je hodně utahaná a vůbec celkově tomu chybí patřičná energie a komiksový nadhled. I když úplný začátek po dějové stránce lze považovat za zábavný aspekt. Dlouho to však netrvá. Ve druhé polovině je dokonce i vidět, že má scénárista zřejmě rád King Konga, neboť romantický motiv je mu hodně podobný. No považme jen láska k Betty může zkrotit zuřivost takového monstra. Jinak se mimo jiné také probírá další klasický motiv a tím je vztah otce a syna.  Alespoň že se povedlo CGI. Těžko říct jak diváci neznající původní komiks, ale komiksoví fanoušci museli být jistojistě zklamání.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nedotažené, neucelené, ale docela snesitelné. Hlavně velmi rozporuplné. Očividně to mělo být víc než mlátička - mělo to být lidské a oduševnělé. To se moc nepovedlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Super zelenáč boduje. Dobře natočený komiksový film. Naprostá dokonalost hraného filmu a animace. Jen ten zbytečně dlouhý začátek.
  • Animace
  • Akce
  • Dlouhý úvod
M3lios
M3lios
9 140 bodů
4
Toto sa moc nepodarilo. Ešteže sa marvel ponaučil a nerozhodol sa urobiť niečo podobné ako toto. 58%
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
To smad dělal člověk na tripu. Co je to za střih a expozici?
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Začínáš mě už srát!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Nemohu zakrýt lehké zklamání, ale to přišlo proto, že jsem podle trailerů čekal akční nářez a dostal porci rodinného dramatu, comicsem říznutého jen tak mimochodem. Když jsem však přistoupil na Leeho konverzační hru, uznávám, že jsem se obstojně bavil. Nekonvenční vizuální experimenty mě příliš neodváděly od děje, CGI Hulk se zelenal víc než pěkně a když už na mě nemrkal očkem on, přišla skvělá Jennifer Connely. Hulk rozhodně není snímek pro širokou diváckou masu. Je to experiment, možný směr, kterým se lze v budoucnu na poli comicsu ubírat. Ale dnes je to rozhodně směr rozporuplný a až čas ukáže jeho pravé kvality. Pro tentokrát se má situace následovně: Fanoušek akčních filmů bude zjevně zklamán a fanoušek Anga Leeho a "chytrých" comicsů se naopak pravděpodobně ocitne v sedmém nebi. Přidávám se k těm druhým.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Tenhle film máš jedno obrovské mínus a to je délka. Film by měl mít nanejvýš 100 minut a bylo by to v cajku a klidně za 4*.Bohužel se film strašně natahuje a Hulk prostě neni ani tak sympatický a ten příběh taky trochu pokulhává. no prostě celkem zklamání a jeden ze slabších komiksových filmů.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Povedené efekty a celkově i příběh dělaj sfilmu jeden z nejpovedenějších zpracování komiksů ale zase něco užasného nečekejte.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
3.5
Marvel se nezdá. Za celý den jsem viděl hned tři Marvelovské filmy a všechny dopadli v podstatě příšerně. Amerika extrémní odvaz nebyl, Neuvěřitelný Hulk bylo v podstatě takové na štíru a toto mě dorazilo. Moje první seznámení s Leem, dopádá hrozivě. Pí je podle mne film, za který bych lístek do kina nezaplatil a tak Lee se mne nezanechává dobré pocity. Téměř každý film s Hulkem pro mě dopádá příšerně. Opět téměř jiný příběh, než ten který známe. Hulk, teď spíš vypadal jako usmrkanec z města a navíc najednou i dostal křídla. Snažím se na tomto filmu nalézt i něco dobrého, ale já to téměř najít nedokážu. Panebože... doufám, že jestli bude nový Hulk, tak jedině s Ruffalem a bude to režírovat buď Jon, Joss a nebo Kenneth. Pak si možná budu připadat, že svě t Marvelu se nezbláznil. Zlaté Avengers, Iron Man a Spider-Man.