Bláznivá dovolená

59%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Bláznivá dovolená je typickou ukázkou dnešních amerických komedií. Jakýkoli smysluplný humor vzal čas a v dnešní době je sázka na jistotu nacpat film vulgarismy a nechutnostmi. Zde je toho všeho dosytosti. Pár povedených scén tu bylo,ale bylo jich sakra málo. Při sledování jsem tak jen zamáčkl slzu při vzpomínce na původní snímek s vynikajícím Chevym.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Solidní rodinný road trip. Pár fórů luxusních, pár zase slabších. Ale nebudu mít nejmenší problém vidět to nekdy znovu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Průměrná letní rodinná komedie, trochu tupá, jako byly originální filmy, ale zase ne tolik, aby se tam prdělo jako v devadesátkách. Herci vědí včem účinkují, ale zoufale tomu chybí švih a nějaký výraznější nápad, nebo nějaký nápaditější vtip. Vidět se to dá. Jednou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Otec debil a synci jako děti v dnešní době. Samé naschvály a buzerace. V několika momentech i vtipné. Komedie ale mohla dopadnou i trochu svižněji a humorněji. Celá cesta plná idiotského uvažování Rustyho. Dopadlo to však dobře.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Čekal jsem typickou americkou hovadinu s pokusem o humor, ale byl jsem mile překvapen. Film v podstatě o ničem, ale člověk se zasměje a ne málo, sice to jsou takové nucené vtípky, ale občas i originální a vkusné. 70%
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
3.5
Rozhodně nejde ve stopách originálu. V traileru je většina gagů a ostatní jsou nechutné.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
3.5
Docela se divím, jak je možný, že někdo natočí takovou typickou Sandlerovku bez Sandlera. Tak trochu fekální komedoška, ale jen místama. I tak je tam množství fakt vtipnejch situací, který naštěstí převažujou nad těma trapnejma. Eda Helma lůzry umí, Melounek Applegateová je pořád k sežrání a jejich dva synové? Romantickej lulínek a malej bully satan, kterýho oblíbeným mučícím nástrojem je obyčejnej igelitovej sáček. Z toho jsem chcal magi v kostkách. Mám pocit,že nikdy nevyrostu a takovýhle úchylárny se mi prostě budou líbit i v pozdně důchodovým věku.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
6.5
Docela jsem se bavil vtipné a zábavné ..Po delší době dobrá komedie
zdenda-subrt
214 bodů
4
Originál je asi o 200% lepší. Tohle stálo za starou bačkoru
zoouška
zoouška
202 bodů
8.5
Bezva film..opravdu jsme se bavili...nejlepší hláška tedy byla Tatínke dá synovi ... job..tak to bylo tedy fakt dobré