Chuckyho kletba

58%
Chuckyho kletba
Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)



xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Po tom, co série dávno skočila přes žraloka, se najednou začne tvářit zase relativně vážně? Ne že by "se to nesmělo", jen je to hodně divné a při kontinuálním sledování matoucí. Někdy holt nejde udělat jen tak krok zpět.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Není to už ono. Snad jen za tu panenku a dobře koukatelný děj.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Vše se v podstatě rozjede až v 50té minutě, což je škoda. Vše ale vynahradily poslední minuty a hlavně potytulková scéna, která je asi dost důležitá pro další pokračování příští rok. Je fakt že člověk nemusí vidět předchozích 5 dílů, ale po dnešní projekci mám na ně celkem chuť. Jinak Chucky by mohl být trošičku víc zákeřnější. Pár předvídaných lekaček bylo, ale jinak žádnej šlágr. 50%

Dodatečné informace

Původní název:
Curse of Chucky (více)
  • USA Chuckyho kletba
  • USA Curse of Chucky
  • USA A Maldição de Chucky
  • USA Dětská hra 6
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
3,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Chuckyho kletba je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Chuckyho kletba


Powered byJustWatch