Já, Frankenstein

55%
Já, Frankenstein
Plakát traileru

Adamovi, monstru vytvořenému šíleným doktorem Frankensteinem, se v pustinách Antarktidy podařilio přežít až do dnešní doby. Vrací se do moderního světa ovládaného nadpřirozenými sílami, které chtějí ovládnout svět a bude si muset vybrat, na čí stranu se přidá. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Díky tomuto filmu jsem se dozvěděl jednu věc a to,že Frankensteinovo monstrum se jmenovalo Adam. Jinak film nepřichází s ničím novým pod sluncem. Toto dílo je vlastně jen záplava nepřehledných digitálních triků,které po chvíli začnou nudit,vlastně jako film sám.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Producenti snímku 'Underworld' sáhli po Frankensteinovi a vytvořili žánrovou temnou fantasy podívanou, kde se kupodivu nejvíce blýskl Bill Nighy v ukázkově bravurním záporákovi. Tvůrci vsadili na neznámé období Frankensteinova života a vytvořili takový epitaf neznámé a svým způsobem i šokující životní linie tohoto tvora. Pro mnohé velmi těžkopádný snímek, ale při nahlédnutí do hloubky děje a takové té filozofie hraničící mezi životem a smrtí, si lze toto dílo náležitě vychutnat. Je však nutno přiznat, že atmosférou se to celé skutečně podobá 'Uderworldu' a tak komu se nelíbí ten, zavrhne i tento. Netypický příběh, ale žánrově velice přijatelný.
bayern
13 716 bodů
2.5
Kolikáté už vzkříšení filmové legendy,které se tentokrát moc nepovedlo,nudný a přeplácaný děj a Aaron už má za sebou tedy kvalitnější počiny.


Dodatečné informace

Původní název:
I, Frankenstein (více)
  • USA Já, Frankenstein
  • USA I, Frankenstein
  • USA As Frankensteinas
  • USA Аз, Франкенщайн
Premiéra v ČR:
30. 1. 2014
Distributor:
EEAP
Země původu:
USA, Austrálie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
65 mil. USD
Tržby:
76,8 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění