Já, Frankenstein

55%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Díky tomuto filmu jsem se dozvěděl jednu věc a to,že Frankensteinovo monstrum se jmenovalo Adam. Jinak film nepřichází s ničím novým pod sluncem. Toto dílo je vlastně jen záplava nepřehledných digitálních triků,které po chvíli začnou nudit,vlastně jako film sám.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Producenti snímku 'Underworld' sáhli po Frankensteinovi a vytvořili žánrovou temnou fantasy podívanou, kde se kupodivu nejvíce blýskl Bill Nighy v ukázkově bravurním záporákovi. Tvůrci vsadili na neznámé období Frankensteinova života a vytvořili takový epitaf neznámé a svým způsobem i šokující životní linie tohoto tvora. Pro mnohé velmi těžkopádný snímek, ale při nahlédnutí do hloubky děje a takové té filozofie hraničící mezi životem a smrtí, si lze toto dílo náležitě vychutnat. Je však nutno přiznat, že atmosférou se to celé skutečně podobá 'Uderworldu' a tak komu se nelíbí ten, zavrhne i tento. Netypický příběh, ale žánrově velice přijatelný.
bayern
13 716 bodů
2.5
Kolikáté už vzkříšení filmové legendy,které se tentokrát moc nepovedlo,nudný a přeplácaný děj a Aaron už má za sebou tedy kvalitnější počiny.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Trochu moc "předigitalizováno." Nemohu se zbavit pocitu, že ti démoni tam být nemuseli. Jinak pěkná podívaná. Dobrá akce.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
4
K tomuto filmu sa nedá povedať skoro nič. Len málo filmov malo taký potenciál spraviť voľné pokračovanie románu a len máloktorý film to dokázal takto zmršiť ako tento. Nesmrteľný Adam zomrie v prvých minútach filmu a potom sledujeme príbeh jeho nepodareného syna ,ktorý bojuje s démonmi ( práve som vám ušetril dve hodiny čistej agónie ) a po celkovej stránke to pôsobí príšerne komicky ,nevľúdne a skôr sa to podobá na nové pokračovanie Twilight Ságy... Ak patríte k fanúšikom originálneho diela Mary W. Shelley ,tak vám s čistým úsudkom radím vyhnúť sa tejto dobrovoľnej lobotómii. To si dadšej znova pozriem Max Payne ( more like PAIN ) film. A preto asi nikoho neprekvapí ,že si to odomňa zaslúžilo Známku: D - ...Hollywood proste musí kvôli prachom milkovať každú nestarnúcu značku :/ ...
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Těžká mrdka film a velká ostuda pro všechny zúčastněné. Scénář je špatný: Je to nevkusnej guláš, kde jsou andělé, démoni a Frankenstein (-ovo monstrum), který nepatří nebi ani peklu, protože nemá duši (má to být obživlá mrtvola tvořená sešitím různých mrtvol), ačkoliv se nakonec ukáže, že duši má, protože se v průběhu filmu zamiloval do nějaký pěkný holky, která ignoruje, že Frankenstein(ovo monstrum) je odporné a ve filmu slouží vlastně jen tomu, aby se do sebe s mrtvolou zamilovali, obluda jakoby získala duši a záporák pojebal. Převedení psaného do vizuální podoby je špatné rovněž.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Mě se ty efekty prostě líbily. Na druhej pohled je to jasná Hollywoodská tuctovka, ale celou dobu jsem si to užíval. Anedělé a démoni a mezi ně se motá monstrum, takovýhle nesmysly můžu. Aaron Eckhart v jedné z jeho kinematograficky neužitečnější roli, řekl bych a taky Jai Courtney válel, ještě že si ho filmaři všimli (díky Spartakovi). 71%
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0.5
Hrozná kravina... Hrozně trapný a je to blbost... Jediný důvod proč jsem vydržel až do konce - Yvonne Strahovski. Když mě se na ní tak pěkně kouká:D Jinak Film - Totální kravina o ničem. Efekty hrozné. Nemá žádné další plus.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Tak já ti nevim Franku. Tak jako bavilo mě to, ale stupidita děje mi celkem lezla krkem. Akce slušná, digitální look občas pokulhával a... no a nějak nevím co bych dodal. Kvalitou na úrovni Ghost Ridera, takže u mě trojčička a asi už se nikdy nesetkáme :-).
kubas369
4 086 bodů
2
Neuvěřitelný výplach střev doporučuji aplikovat při zácpě, sto procentní účinost.