Kámoši až na dno lahve

57%
Kámoši až na dno lahve
Plakát traileru

Kate (Olivia Wilde) a Luke (Jake Johnson) spolu pracují v pivovaru. Panuje mezi nimi jedno z těch přátelství, které by mohlo přerůst v něco víc. Kate je ale s Chrisem (Ron Livingston), Luke s Jill (Anna Kendrick) a Jill by ráda věděla, jestli je Luke připravený mluvit o manželství. Jasné odpovědi na tuhle otázku se dočká poté, co spolu Luke a Kate nečekaně stráví víkend.



Scénář:

xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Na hrdinech je bizarní, že se zdá, že během svého života nedělají nic, co by bylo jen náznakem zajímavé, zábavné nebo smysluplné. Až po zhlédnutí jsem se dozvěděl, že film je z většiny dílem improvizace herců, což mnohé vysvětluje. Rozhodně tu autentickou bezcílnost. Svým způsobem je to velmi zajímavé. Swanberga jsem měl doposud spojeného s horory, ale tahle poloha mu jde také.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Přiznám se, že jsem čekal nějakou šílenost ve stylu Waiting a ono je to spíš dost depresivní vztahovka. Každopádně hodně dobrá. 8/10
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Tohle byla po dlouhý době parádní nezávislá, situační komedie. Ne, že by mě hodnocení nějak ovlivňovalo. Zase se objevil odlišný film, kde se v jednom kuse nešuká, v baráku neni párty pro milion lidí, kteří to tam všude zeserou a zeblejou a hned to je nudná slátanina. Běžte si znova pustit Millerovi na tripu a zdržte se takových komentářů. Zkuste třeba vzít v potaz, že film je prakticky skoro celý improvizovaný, takže možná neobsahuje prudce komické scény, jako v normálních komediích, které mají předem napsaný scénář a jednotlivé scény se točí hned několikrát. Jsem hodně tolerantní člověk a chápu, že každý má jiný názor, ale někteří lidé tady by si možná měli trochu víc rozšířit obzory. Musím se přiznat, že jsem taky nečekal zrovna "tenhle tip komedie", ale o to víc mě překvapila a potěšila právě ta odlišnost od dnešních komedií, které se snad točí podle jednoho scénáře. Můj komentář možná přijde některým lidem až přehnaně vulgární, ale prostě jsem to ze sebe musel dostat, takže tak. Omlouvat se za to nebudu, máme přece jenom pořád svobodu slova, nebo ne? A jestli s tím má někdo problém, tak ať mi napíše, rád pokecám ;)

Dodatečné informace

Původní název:
Drinking Buddies (více)
  • USA Kámoši až na dno lahve
  • USA Drinking Buddies
Země původu:
USA
Tržby:
0,34 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch