Žraločí tornádo

37%
Žraločí tornádo
Plakát traileru

Extrémní větry vyzvednou hladové žraloky vysoko z vody. Proto ani lidé v pouštních oblastech nejsou v bezpečí před těmito děsivými predátory.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Čekal jsem,že to bude úlet,ale až tak velkej ,tak to jsem opravdu netušil. Jasně člověk to všechno musí brát s tím největším nadhledem na světě,protože si to jinak ani neužije a navíc hledát v tomto snímku mouchy a rýpat se v něm nemá už vůbec smysl. Já zavřel oči a touhle prasečinou jsem se nechal unášet až k závěrečným titulkům.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Tohle je taková kravina, až se člověk místy i pobaví. Našel jsem tam asi dva, tři hezké efekty, zbytek je opravdu směšný a zábavný. Steven z 902 10 se v některých záběrech sám sobě, či scéně smál a to se mi líbilo. Tohle prostě nevymyslíš, ale určitě si to najde diváky, kteří vědí do čeho jdou a chtějí se pokochat chybami, fyzikálními abnormalitami a zpatlaným scénářem. Nejvíce se mi líbí, že žralok, která je unášen tornádem nemá nic jiného na práci, než ukusovat hlavy a končetiny :D A závěr prvního dílu, kdy se "Steve" prořeže motorovkou ven ze žraloka a ještě z jeho útrob vytáhne hlavní hrdinku.. pecka :D Měl prostě štěstí, že na něj z tisíců žraloků spadl zrovna ten, který z vrtulníku vytáhl jeho spolubojovnici. "Steve" by měl jít na konci filmu do Casina :D
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
Fantazii se skutečně meze nekladou a u tvůrců společnosti Asylum to platí dvojnásob. Oni snad v těch nápadech a vůbec ve veškerých myšlenkách na náměty svých příběhů nemají žádnou hranici. Tohle už je ale opravdu moc. Ian Ziering se v 90. letech proháněl coby středoškolák po Beverly Hills 902 10 jako Steve Sanders a řešil svoje středoškolské problémy. Teď se v L.A. prohání po pláži a válčí s tornádem plného žraloků útočící na vše živé a snad i neživé. Ale nakonec, když jim to diváci žerou, tak proč ne. A já blbec si myslel, jak je na tom česká kinematografie zle.

Dodatečné informace

Původní název:
Sharknado (více)
  • USA Žraločí tornádo
  • USA Sharknado
  • USA Žralokonádo
Země původu:
USA
Rozpočet:
1 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Žraločí tornádo


Podobné


Předplatná