Rallye smrti: Peklo na zemi

55%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Do třetice všeho dobrého i nedobrého. Na scénu se vracejí aktéři předešlého druhého snímku a opět vyrážejí na zběsilou smrtící závodní jízdu. Tentokrát se kupodivu jede v poušti, což je krapet v rámci vězeňství podivné. Prach a písek nám dává připomenouti hlavně 'Šíleného Maxe', kterému však tento počin nesahá ani po kotníky. Ani s ničím novým tvůrci nijak nepřišli. Jednoduchý děj a příliv honiček, soubojů, nehod a výbuchů. Nic víc, nic míň. Takže je to snímek akorát tak do počtu v sérii. Když se však divák nenechá odradit neoriginálností a pro akční film typickým klyšé, dá se snímek kupodivu prožít se všemi svými aspekty.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Bouračky, střelba, naháněčky a stále dokola. Nic nového, inovativního, nic coby film trochu pozměnilo. Kromě prostředí. Hrozná
  • kamera
  • tempo
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Na dvojce se mi líbilo to provázání s jedničkou. A to že ačkoliv je to direct -to-DVD film tak se jedničce téměř vyrovná. Nyní se mi do ruky dostala již třetí část série a já jsem opět mile překvapen. Zejména závěrečná půlhodina mě dostala. Mám pocit že provázání s původním filmem je zde zase o krok lepší. A příjemně potěšila i změna prostředí. Už se nejezdí pouze na okruhu ve věznici. Nyní se podíváme do pouště. A poušť dovede být nebezpečná sama o sobě. Když k tomu přidáte ještě plno nemilosrdných jezdců tak výsledek je jasnej. Frankenstein to rozhodně nebude mít lehké. Do předních úloh se vrací kompletní osazenstvo z předchozí části a já můžu doporučit každému. Komu se líbí závody Rallye smrti.
skylark13
skylark13
2 084 bodů
6
Lepší než předchozí díl, má to super akci, hezké čičinky, jenom ten zaporak v podání pana Scotta byl vyloženě na střelu..