Dům z karet

83%
Dům z karet

Francis Underwood (Kevin Spacey) vás vezme na dlouhou cestu, během níž si vybírá svou pomstu na těch, kteří ho zradili – včetně členů jeho vlastní vlády i prezidenta Spojených států osobně. Elegantní, prohnaný, metodické a zlý Frank Underwood spolu se svojí manipulativní manželkou Clair (Robin Wright) berou Washington útokem. Příčku po příčce stoupají po hierarchickém žebříku, aby dosáhli toho, po čem tak zoufale touží – po moci. (AXN)





xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Kdybych neměl tak moc rád Spaceyho a kdyby Spacey bez ohledu na jeho oblibu nepodával tak labužnický výkon, byl bych tím seriálem asi dost otrávený. Především kvůli strašně repetitivním mechanismům boření čtvrté zdi, které jsou ze začátku osvěžující, ale nakonec už jenom rutinní a opotřebované. House of Cards je další případ materiálu, který je úplně zbytečný pro seriál - jako film by to bylo mnohem lepší. Není to špatný seriál, v žádném případě, jen není důvod jeho kvality přijímat desítky hodin, takže i tak kvalitní práce všech zúčastněných nakonec u mě končí v kolonce "relativní ztráta času".
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Perfektní politické drama o kreativním a vychytralém kongresmenovi, který nás provede zákulisím americké politiky. Silně návykový seriál (první sérii jsem shlédl na jeden zátah) - taky co čekat, když jsou pod ním podepsaní lidi jako Fincher, Schumacher nebo Spacey. S01-5/5, S02-5/5, S03-4/5, S04-5/5, S05-4/5, S06-2/5
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Graduje to skvěle+Herecký koncert Kevina Spaceyho.


Dodatečné informace

Původní název:
House of Cards (více)
  • USA Dům z karet
  • USA House of Cards
  • USA Domek z karet
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch