Labyrint

73%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pro mne naprosto přelomový snímek,který ve mne vypěstoval lásku k dobrodružným fantasy snímkům. Příběh sice není kdoví jak objevný (velmi jednoduchý),ale vše zachraňuje naprosto geniální David Bowie ve své nejlepší roli. Vizuálně poutavé a trikově zábavně nedokonalé.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Zajímavý fantasy příběh pro celou rodinu. Úvod mě bavil hodně, poté to šlo za mě trošku dolů a bylo to příliš přebarvené a vyhopsané. Nápad je to dobrý a připomínalo mi to trošku Nekonečný příběh a trošku Čaroděje ze země Ozz. Pěkné scény, postavy některé vyvedené, některé méně, každopádně poutavý film.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Je trochu smutné, když vidí člověk něco, co dalo očividně tolik moc práce, ale musí jen konstatovat, že se to absolutně nepovedlo. Tenhle film nemá niť, úžasná animatronika po chvíli nudí a nakonec jsem se leda těšil na konec. Ale fakt mě to mrzí.
Sarpele
Sarpele
2 434 bodů
8
Taková úchylnější variace na Čaroděje ze země Oz (ono taky kam se hrabe čarodějnice na Davida Bowieho a jeho mulit). V roli dívky bloudící labyrintem můžeme poznat pozdější držitelku Oscara za roli ženy geniálního matematika ve filmu Čistá duše (nebo krásnou Marion z Rekviem za sen).
Aya.chan
Aya.chan
557 bodů
9.5
Od té doby, kdy v dětství tenhle film viděla poprvé se k němu stále vracím. Pro mě nestárnoucí srdcovka o naivní Sáře, v podání mladičké, okouzlující Jennifer Connelly, která musí projít labyrintem, aby zachránila svého malého bratříčka. Prostředí labyrintu ani po letech neztrácí svoje kouzlo a i dnes, když se na ten film dívám, tak bych chtěla takové místo navštívit. David Bowie je jako král skřítků naprosto úžasný a říkám si, že by Sára udělala líp, kdyby se vyprdla na Tobyho a místo toho se stala jeho goblin queen :-) I přesto, že obvykle moc nemusím filmy, ve kterých se moc zpívá,tak soundtrack Labyrintu je naprosto senzační, As the world falls down, je jedna z mých nejoblíbenějších písniček vůbec.
Lily-Rose666
79 bodů
10
Jedna z mých absolutních srdcovek. David Bowie v roli Jareda je naprosto senzační a mladičká Jeniffer Connelly okouzlující. Kouzelné prostředí labyrintu a jeho obyvatel mě nikdy nepřestane bavit. Vše je doladěno pro ně dnes naprosto perfektním soundtrackem. Takže bez mrknutí oka 10/10.