Holka na roztrhání

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Je to mírný podprůměr,ale díky skvělé Reese Witherspoon se na to dá v pohodě dívat. Příběh je velmi prostý a moc toho po celou nenabídne. Škoda,že snímek nedokáže více pobavit. Věřím,že ten kontrast mezi jihem a sever ocení především američtí diváci,kterým je tohle téma určitě bližší.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3.5
Klasická americká rádobyslaďárna s pokusem o vtip. Předvídatelný a tuctový děj, hollywoodský happyend.. Co k tomu říct, tuny a tuny stejných filmů na nás Američané chrlí a naše tvorba se jim přibližuje na místo toho, aby se jim na míle vzdalovala a šla vlastní cestou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Reese Witherspoon jako obvykle předvedla vynikající výkon, ale nezáživnosti celého dějství stejně nezabránila. Postava Melanie v jejím podání bloumá mezi dvěma vztahy a myslí si o sobě, že je z úspěchu ve světě modelingu někdo a že každý před ní padne na zadek. Příběh ze života? Charakterem snad, ale nad příběhem by se dalo polemizovat. Každopádně se jedná o šablonovitý typicky naivní romantický příběh, kterému ale chybí živost a hlavně humor a vtip. A je to škoda, neboť to mělo rozhodně navíc.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Předvídatelné a boužel vůbec ne tak zábavné (když beru v potaz obsazení a námět), jak mohlo být. 5/10
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Přes můj obecně pozitivní vztah k romantickým komediím tohle tedy není dílko, které bych měla někdy potřebu vidět znovu. Reese Witherspoon je sice roztomilá jako vždy, ale když mám jako divák problém rozhodnout se, jestli by její hrdinka měla zůstat se svým perpsektivně vyhlížejícím snoubencem ve velkoměstě anebo se vrátit na romantický venkov ke svému celkem sexy ale pořád dost nezáživnému manželovi, tak na tom filmu nemůže být všechno v pořádku. A mně to bohužel jedno fakt bylo.