Astérix dobývá Ameriku

62%
Astérix dobývá Ameriku
Plakát traileru

Asterix a Obelix se vydají zachránit mága Getafixe, který byl Římany vystřelen na kraj světa. Potřebují totiž jeho medicínu, ve které je ukryta jejich síla. Na své pouti se dostanou do Ameriky, kde bojují s Indiány, zachrání náčelníkovu dceru před splašenými bizony, porazí největšího bojovníka kmene a osvobodí dva přátele od mučednického kůlu. Najdou také Getafixe, o jehož medicínu usiluje místní kouzelník, aby dosáhl neomezené moci. Po všech strastech se dostanou všichni domů, kde zachrání vesničany a Caesara pošlou tam, kam patří.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Rozhodně nejslabší animovaný Asterix,který kdy vznikl. Animace celkem ušla,ale po celou dobu nebyla nabídnout schopná nabídnout nic čím bych si jí dokázal zapamatovat na delší čas. Bez pověstného vtipu a se slabým dějem,který doprovází otřesné písničky. Nevím proč se Němci pouštěli do francouzské klasiky.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Slabší Asterix, ale ještě pořád zachován původní charakter animace. Příběh by mi ani moc nevadil, je se čeho chytit, ale zpracování příběhu pokulhává, méně humoru, šílený soundtrack a hlavně jsem i nemohl zvyknout na jiné pojmenování postav, to mi trhalo uši.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Už to tady padlo několikrát, ale tento díl je opravdu ze všech nejhorší. Zoufale tomu schází nápaditý Asterixův humor, jenž tak zdobil jeho výpravy do Egypta a Británie. Všechno je podáno strašně suše a bez většího nápadu. Naštěstí jsou Asterix s Obelixem postavy natolik sympatické, že ani nudná režie, ani naprosto příšerný český dabing nemohou toto jejich dobrodružství potopit úplně.

Dodatečné informace

Původní název:
Asterix in Amerika (více)
  • Francie Astérix dobývá Ameriku
  • Francie Asterix in Amerika
  • Francie Asterix dobýva Ameriku
  • Francie Astérix et les indiens
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Astérix dobývá Ameriku


Powered byJustWatch