Zataženo, občas trakaře 2

68%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Zataženo, občas trakaře 2 je slušným pokračováním,které ale do snažky nepřináší nic moc nového. Změnilo se sice prostředí děje,ale ve výsledku jsem opět dostal to samé jako v případě prvního dílu. Jenže tentokrát už to není tak cool jak by si asi tvůrci přáli.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Současné animáky jsou tak nějak na jedno brdo, takže zaplať pánbů za něco tak originálního jako je "Zataženo..". 7.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Příběhově zajímavé, humorné, ale jde jen o nutné pokračování, které ničím nepřekvapí.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Celkom obstojné pokračovanie originálneho filmu ,ktoré si dláždi rovnakú cestu no dopláca na jeden filmový kiks ,alebo faul: urobiť niečo raz je vtipné, druhýkrát sa len opakujete. Čiže i keď je to vlastne neskutočne zábavné nemohol som prehliadnuť fakt ,že som sa viac menej smial na rovnakých gagogch ako v jednotke len v inom prostredí ( ,ktoré sa chová a vyzerá úplne dokonale a jahodu Berryho som miloval ) ,ale ,keď postavy nevykazujú nijaký progress tak dej začína rýchlo na mieste stagnovať. Kvalitu nepozdvihuje ani neskutočne klišé záporák ( ,ktorý je tak spravený schválne takže som si ho viac menej aj užil ). Ale návštevu kina neľutujem. Dostal som dobré pokračovanie mojej obľúbenej komédie ,ktorej podobné filmy mohli len snívať podobnom sequeli. Len ako často hovorím ,príbeh dopláca na fakt ,že sa primitivizuje a robí sa pre deti. Ale vo výsledku nespravil film nič zlé ,len som niečo podobné už raz videl. A preto nemôžem filmu dať viacej ako 67% a známku: C ... ak mám byť úprimný mám to stále radšej ako Pixarovky po roku 2017.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Více než průměrný animák, ale žádná velká pecka to není, o kapku lepší než jednička. Scénky kterým se člověk zasměje, zeleninový a ovocný postavičky jsou super. Pohádka jak má být. 72%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Jednička byla naprosto skvělá. dvojka šla o dost dolů. Naštěstí ten pokles přišel hned na začátku a pak se to drželo v rovině a už větší zklamání nepříšlo takže se to dá ještě zkousnout.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Sympatický Flint a jeho parta jsou zpět, a s nimi spoustu zábavných fórků, gagů a krásné animovaných postaviček. Tentokrát už ale neohromí ničím novým nebo originálním (ačkoliv se se svými zvířátky snaží), příběh je předvídatelný ale hlavně se všemi těmi barvičkami, někdy až příliš dětský. I dospělý si ale přijde na své, slušně se pobaví, nudit se určitě nebude a bude odcházet spokojen - ne nadšen.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10