Waterloo po česku

18%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Jirka Krampol a Vít Olmer se nejspíš domluvili,že natočí nejhorší film české kinematografie a světe div se ono se jim to podařilo. Krampol není žádný herec a v tomto snímku to jen dokazuje. Velice slabý výkon a stejně tak i jednotlivé povídky nestojí za nic. O komedii se v žádném případě nejedná,protože se tomuto filmu vyhnul vtip obloukem.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
1
Neštěstí české kinematografie. Toto nemohl nikdo myslet vážně ne?
Fingon
16 886 bodů
2
Jedna hvězdička za druhou povídku (Svatozář), která mě tak trochu příjemně překvapila. Rčení, že "Vít Olmer je tak špatný, jak si ho pamatujeme," bylo naplněno.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
2
(0% + 40% + 20% + 0% + 40%) / 5 = 20%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Paskvil! Ani se mi nechce věřit, že to natočil Vít Olmer! Promarnila jsem hodinu a půl svého života. Ale když už se na něco začnu dívat, snažím se na to dodívat a když už začnu něco číst, snažím se to dočíst. Moje babička vždycky říkávala, že musím každou písničku dozpívat, nebo je budu muset dozpívávat po smrti. Tak asi mám obavy, že bych musela po smrti i dočítat a dokoukávat!!! :-) To je prostě Waterloo, pane Olmere!!!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
kawa
3 388 bodů
3
Hodně slabý film s nevýrazným hereckým výkonem Jiřího Krampola a úděsným vypravěčem Olmerem. Komedie, která není vůbec k smíchu. Povídky byly psány původně pro českou verzi Playboye.
hroufie
1 416 bodů
0.5
A že prý než playgirls to už nebude. A vidíte, přece se odvážlivec vždycky najde.
bLaCk0uT
327 bodů
0
Olmerův naprosto zoufalý pokus o povídkový film. Všechny "povídky" jsou stejně ubohé, triviální, nezáživné, velice průměrně zahrané a s tou nejprůhlednější pointou (jestli se tomu dá vůbec říkat POINTA) na konci. Nejhorší na tom je, že si Olmer myslí, jaké že to vtipné a umělecky hodnotné dílo točí (pokus o myšlenkovou hloubku, poetiku (spíš kýčovitost) apod.) a snaží se "uvolněnou formou podat divákům něco závažného", což mu opravdu silně nevychází. Holt filmy o sexu bývají většinou jen mistrovská díla (Eyes Wide Shut) nebo takovéhle propadáky...
Pepazdepa
269 bodů
0.5
Ten kdo se rozhodl tohle natočit, trpěl asi velkou osobní záští vůči Jirkovi Krampolovi, protože tímhle filmem ho úplně odrovnal! Ne že by to byl bůhví jakej herec, jeho nejlepší výkon podal asi v Dietlově Málém pitavalovi z velkého města, ale třeba ani v Nahotě na prodej se mi nedokázal jako herec tak odrovnat, jako v tomhle mrháním penězi a veletrapném pokusu o natočení filmu. Komedie to byla pouze v tom, když ze sebe pan Krampol, nechal dobrovolně udělat idiota do konce života! Po pravdě to není žádná škoda!