Mimoni

67%

Komentáře a recenze 56

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Nejsem velkým fanouškem filmu Já padouch a mimoni mne už vůbec neberou,ale nedalo se nevšimnout jaký hype kolem sebe tihle žlutí panďuláci vyvolali. Nebylo tedy divu,že dostali vlastní film a fans od toho prostě očekávali pecku. Pravda je ale taková že to nebyla žádná sláva. Příběh je docela nudný a na to,že má film jen 90 minut,tak se celkem táhne. Těch vyloženě vtipných scén je jako šafránu a samotní mimoni mi po nějakém čase začali lest krkem. Humor je velmi dětinský,takže pokud je vám více než 10 let,tak si snímek příliš neužijete. Nejlepším z celého filmu tak zůstává úvod,který mne aspoň částečně pobavil.Tento snímek jen ukazuje,že kraťasy jsou pro mimoňe optimální formát.
olga-pu
20 075 bodů
7.5
Roztomilý film
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pro mimoně mám slabost už od chvíle, kdy vyšel první padouch, ale ukázalo se (stejně jako u tučňáků), že tyhle vedlejší postavy z velkých animovaných sérií celý film prostě neutáhnou.
lamps
lamps
15 150 bodů
4.5
Nejsem proti nim nijak zaujatý, mám je naopak moc rád, ale takhle tragický příběh si Mimoni pro svou sólovku zkrátka nezasloužili. Úvod, kdy hyperaktivní žluťásci cestují napříč historií, funguje znamenitě a přináší přesně to, na co jsme se těšili, zbytek je vinou onoho extrémně nesympatického děje a absence jakýchkoli alespoň částečně dospěláckých fórů jen uměle nastavovaná kaše, kde se postupem času stále bolestněji projevuje, že "mimoňský" humor je stavěn pouze na úderné kraťasy, nikoli na ambiciózní celovečeráky. Opravdu lituji všech rodičů, kteří to museli se svými ratolestmi přetrpět v kině - i když vidět to dětské nadšení je jistě dostatečnou záplatou, alespoň z tohoto pohledu má tenhle film můj částečný obdiv...
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Nikdo tu nečekal Oscarovou látkou. Tak jsem taky k tomu filmu dostal a je to super. Splňuje to základní co chcete od filmu (něco co vás na celou délku filmu zabaví) a animáku (kreativitu). Síla Illuminationu netkví ve velkých ambicích ani kdovíjaké kreativitě, ale především solidní zábavnosti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Ti malý žlutí smolaři mě dokonale pobavily. A ta jejich mluva taky nemá chybu.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Čekal jsem mnohem více (srandy), vše co bylo v traileru bylo asi vše. Určitě se na žluťáky dobře kouká, ale když má člověk veliká očekávání, tak je to pak zklamání. Vedlejší role jim padne víc. 57%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Tak jsem si to dal s dětmi a tyto velmi dobře pobavilo. Vlastně nejlepší na všem byly hlasy Mimoňů, skvěle vymyšlená řeč, která byla poslepovaná ze všech možných jazyků a zvuků, co známe. Postavičky jsou super, děj řídký a méně zábavný. Docela bych čekal více úletů, nápadů, při tak dobře vymyšlené partičce žluťásků.
  • animace
  • vymyšlení postav Mimoňů, jejich dabing
  • krysa a medvídek
  • scénář a padouchové
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
nejlepší role královny Alžběty ve filmu.