Showtime

59%
Showtime
Detektiv Mitch Preston (Robert DeNiro) slouží v losangeleském policejním sboru a nepřeje si nic jiného, než aby svoji práci dělal jak nejlépe umí. Policista Trey Sellars (Eddie Murphy) je jeho naprostým opakem. Raději než strážcem zákona by byl televizní hvězdou. Osud je však spojí během jediného okamžiku nepovedené akce, kdy se Trey připlete Mitchovi do cesty při zatýkání drogového bosse. Všechno Mitchovo úsilí tak přijde vniveč a gauner prchne. Na místě je však také televizní štáb producentky Chase Renziové (Rene Russo), která hodlá na honu za prchajícím zločincem postavit největší reality show všech dob. Od této chvíle bude Mitch ve dne v noci sledován televizní kamerou. A jako by jeho utrpení nebylo málo, dostane za parťáka právě Treye. To co vypukne, není nic jiného než čistý Showtime...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Showtime je nenáročná komedie, které se povedl husarský kousek, když před kameru svedla dvě herečka esa Eddieho Murphyho a Roberta De Niro. Pravé tihle dva dělají tuhle akční komedii zajímavou. Bez nich by po tomto filmu nejspíš neštěkl ani pes. Čistých 50%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Robert De Niro a Eddie Murphy spolu ve filmu a ještě jako parťáci? A jde to vůbec? Ale jo, pokud se bude jednat o komedii jako je tento snímek. Každý z nich je tu přesně takový, jaký je znám. Murphy ukecaný až se jeden diví, že má pořád co říct a De Niro vážný jak mýdlo na umývadle. A neřekl bych, že je to zase až tak špatné. Oba se tu výborně doplňují, hláškují, a rozehrávají akci, která sice nepřekvapí, ale pobaví. Příběh není nijak originální, ale při Murphyho skopičinách to ani nevadí. Důležité je, aby se divák bavil. Akční scény jsou adrenalinové a zábavné. Popkornová podívaná, která rozhodně neurazí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dvojice alá De Niro vs Murphy. Je dost těžké vyřešit případ, když se ti dva stále o něčem dohadují. Pro mě naprosto výborná komedie.

Dodatečné informace

Původní název:
Showtime (více)
  • Austrálie Showtime
Premiéra v ČR:
2. 5. 2002
Země původu:
Austrálie, USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Showtime je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch