Temné nebe

61%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Velmi slabý Sci-fi snímek,který je po režijní stránce naprosto nezvládnutý. Nefunguje tu napětí a o nějaké atmosféře tu nemůže být ani řeč. Občasná lekačka dává vzpomenout,že se vlastně jedná o horor a že se tu děje něco nekalého. Velmi slabé a okoukané.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Stále dokola omílané téma. Divák je potom otupen.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Často jsem měl husinu a párkrát jsem se i lekl a to už je co říct a o tom to vlastně je. Celkově je to sice lehce podprůměrně natočené, jak herecký výkony, tak kamera, ale v tomto případě to nevadí. Scény s mimozemšťanama byly fakt děsivý, po skouknutí filmu jsem se fakt i bál chodit po bytě a nakukovat do místností, kde je tma. 71%
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Začalo to jako další pokus o vytvoření něčeho strašidelného z již vyplýtvaného námětu. Je jasné, že překvapit v žánru "paranormal activity" se už jen tak někomu nepodaří. Nicméně film o téže tématu nemusí být nudný. To bylo i tomto případě. Ke konci se to navíc svedlo do žánru sci-fi, což jsem na začátku nečekal a bylo to příjemné překvapení. 60% si toto dílo zaslouží.
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Mrazilo mě dost, ale takovým tím standardním způsobem...
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
V závere je scenár prirýchly: od návštevy, v ktorej sú poučení, že sa niečo stane a jasne, hneď v ten večer to má byť, akosi sú všetci presvedčení, že to bude na Deň nezávislosti, keď si po nich prídu. Atmosféra dobrá, ale v žánri to neprekoná The Fourth Kind.
Verrum
51 bodů
3.5
Teraz trochu nechápem, toto má byť horor? Až na to že tam tá ich matka chodila po dome a trochu tej strašidelnej hudby nebolo predsa nič strašidelné! Takže vyčiarknem Horor a ostane to len pri Sci-fi. Ale tak, takéto "horory" ma nebavia... Toto je presne to, ako včera pri Prorodstvo - koniec sveta ;D :)