666 Park Avenue

65%
666 Park Avenue
Plakát traileru

Kdybyste mohli mít jediné přání, jaké by bylo? A co byste obětovali, abyste splnění dosáhli? Na adrese Park Avenue 666 se všechny vaše sny a nejtajnější touhy stanou skutečností - bohatství, sex, láska, moc, dokonce i pomsta. Jen si ale dejte pozor, co si přejete, protože cenou, kterou budete muset zaplatit, by mohla být vaše duše.
Vítejte na Manhattanu v budově s luxusními byty, kterou vlastní tajemný pan Gavin Doran a jeho sexy manželka Olivia. Je obydlený řadou zajímavých osobností a obyvatel, kteří nemají sebemenší tušení o tom, že žijí v sousedství opředeném nadpřirozenými jevy. Mají pocit, že se jim jejich přání plní. Není to však jen pouze smlouva s ďáblem, která jim přináší splnění jejich tužeb? Když se mladý pár Jane a Henry nechají zaměstnat jako správci objektu, brzy zjistí, že zde něco opravdu není v pořádku. (Zdroj: http://www.serialzone.cz)





hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Mysteriózních seriálů není nikdy dost. A tohle po 4 dílech vypadá dost zajímavě._Boužel 666 se nakonec dočkal pouze jedné série, protože celkem rychle prohrál svůj boj se sledovaností (i u mě někdy v polovině došlo ke zlomu), ale ta i tak celkem stojí za to. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
666 Park Avenue (více)
  • USA 666 Park Avenue
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění