Zlatý Glóbus 2013

57%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Nebylo to nic, z čeho bych padl na zadek, ale dámy (když jim dala režie prostor) perlily, Jodie nemohla kombinaci ženské síly a křehkosti prezentovat lépe, Jennifer Lawrence byla k sežrání, Arnie se Slyem pobavili a Ferrell s Wigg si své předávání takzvaně "maximálně dali" (skoro si tím řekli o moderaci příštího ročníku). Ano, Rickey to nebyl. Ale trapas také ne.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
1
V tomto případě nehodnotím pořad, ale ceremoniál z té výsledkové stránky: 1. Především mě zklamal výkon Lincolna - Spielbergovi bych Glóba přál a nezískal ho. I tak však ho přeji Affleckově Argu (nejméně očekávaný vítěz na Glóby). 2. Nejlepší režii opět přeji Afflekovi, ale každopádně mě příjde podezřelé, že Spielberg (Lincoln) a Tarantino (Nespoutaný Django) zůstali tolik pozadu. 3. Ohledně scénáře jsem spokojen... 4. Nedotknutelní na posledním místě z nominovaných? 5. O tom, že v souboji jasného Impéria - Mafie v Atlantic City, Perníkovým tátou a Panství Downtown zvítězí ČTVRTÁ varianta mě opravdu utvrdilo v mém myšlení. Shrnutí: Divné, osiřelé, nepředvídatelné, neviditelně "podplaceno" :-).
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Ceny mě nijak nenaštvali, teda Tarantino by si zasloužil i režii, ale co, Affleck si to taky zasloužil. Pro mě byly tyhle Glóby skvělá show, moderátorky se postarali o většinu zábavy. A pak Will Ferrell, jeden z nejzábavnějších přednášejících. Pár proslovů mě zaujalo, jako od Christopha Waltze, Quentina Tarantina a Jennifer Lawrence. Potěšil Robert Downey a Jeremy Renner. Sedmdesáté Glóby se povedli.