Croodsovi

76%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Nádherná animace,která místy působí tak reálně,že se tomu nechce ani věřit. Jenže co do animace o to méně do příběhu,který se striktně drží zajetých kolejí animovaných filmů posledních let. Humor je výborný a hlavně to jak v něm odráží dnešní běžné věci viz. focení. Zábava pro celou rodinu.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8
Povedený animák o pravěké rodince. Film má neuvěřitelný spád a nenechal mě nudit se více, než pár vteřin. Dobrý rodinný film s nadprůměrnou animací a dobrým příběhem. Croodsovi se zařadí mezi mé oblíbené animáky. 80%. Sice klasický happyend po americku, ale to dokážu u rodinných filmů pochopit.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
10
Taková normální jeskynní pravěká rodinka. Dobrodružství okořeněné až groteskními legráckami s výborným příběhem podpořené vynikající 3D animací. Zábava pro celou rodinu bez příkras a hany. Po delší době se objevil snímek, který pobaví nejen děti, pro které je samozřejmě určen. Zapomeňte na Flinstouny, teď tu jsou Croodsovi a vaší bránici dají pořádně zabrat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Nejlépe se vyhnete zklamání, když máte nulové ambice. Největší chyba filmu je, že první čtvrthodina je nejlepší. Dějově je to naprosto klasické, snad jen překvapí, že humor je docela nenucený (je to dobře? děti se prakticky nesmály). Čtyři hvězdy mi přijdou za něco tak stereotypního hrozně moc, ale na druhou stranu jsem měl pocit, že jsem dostal přesně to, na co jsem přišel. 65 % po rozmyšlení... a mrzí mě to. Ale pořád to vnímám pozitivně a třeba časem odpustím tu dějovou prázdnotu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pro mě momentálně nejlepší letošní animák. Akční scény může Croodsovým závidět spousta áčkových blockbusterů. 8/10
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Je to šílené, vizuálně přeplácané a dějově klasicky šablonovité, ale zároveň dovedené do takových extrémů (ať už se humoru, akce nebo samotných dialogů týče), že jako velký fanda animáků prostě nemohu být nespokojen. V současné době, kdy po nedávné zlaté éře pomalu začíná v americké animované tvorbě převládat kvantita nad kvalitou, jsou Croodsovi takřka ideálním příkladem neutuchající a roztomilé zábavy pro celou rodinu. Jenom se bojím, že snaha o pokračování za každou cenu by mohla mít v budoucnu na "pohodový" pravěk neblahý vliv.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
MINI SPOILER: Já věděl že ten roztomilej tygr nebude zlej! KONEC SPOILERU. V dnešní době je strašně těžký udělat funkční vtipnej animák, vždy jeli zvířata ( ice age, madagaskar,Rio ) a nadpřirozené bytosti ( Království lesních strážců, legendární parta ) takže jsem rád, že se The Croods liší, ale bohužel to nefunguje tak, jako jmenované animáky. Není to tak vtipný a jediný co je tam hezkého, je ta grafika, což je ale v dnešní době nutnost. Čekal jsem vtipnou akci a bohužel jsem dostal jen rychle utíkající animák, který ale nijak nenadchnul. Škoda, potenciál to mělo.
cjmafia
4 387 bodů
8
Příjemný animák, který mě ze začátku strašně štval a pár minut mi trvalo zvyknout si na hlavní postavy, ale povedlo se mi to a pokud se to povede i Vám určitě si tento snímek užijete. Druhému dílu bych se tedy určitě nebránil. 7/10
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Pravěká rodinka namixovaná s Avaterem ( prostředí a zvířata ), principem Doby ledové ( pořád se mění povrch, utíká se před přírodními katastrofami a princip rodiny, která má svou kouli u nohy, nepřátele a vůbec je vidět, že na tom dělali stejní lidé jak u DL), ale celkem vtipné, prostředí, nápady neotřelé a děti se bavily. Vše opět jakoby připraveno pro počítačovou hru, cesta od někud někam s nástrahami. Po delší době zase celkem zábavný a malinko "jiný" animáč. Animačně čisté, naštěstí tam není moc vtipných odkazů na současnost, což je dobře a situace nejsou úplně předvídatelné, v rámci možnosti animačních pohádek. Celkový děj ano. Navíc dobře uděláno ve 3D výborný zvuk Atmos (Hostivař, sál. č 2).
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
7.5
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.