Země naděje

65%
Země naděje

Drama od režiséra Guse van Santa pojednává o prodejci zemního plynu Stevu Butlerovi (Matt Damon) a jeho obchodní partnerce Sue Thomasonové (Frances McDormand).

Společně navštěvují venkovské městečko, kde chtějí koupit práva na pozemek od místních obyvatel, kteří by potřebovali pomoci po nedávné ekonomické krizi. Setkávají se ale s odporem místního učitele, kterého podporují i jiní.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vypadalo to jako rutinní prácička v dalším zapadákově, ale tentokrát to prostě podomnímu prodejci Damonovi tak lehce nepůjde. Gus pořád umí, ale ten zázrak, který se jim s Mattem kdysi podařil, tentokrát nezopakovali. 6.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Země naděje u diváků jednoznačně propadla a prakticky se ani nehrála, o to pro mě bylo větší překvapení, když jsem si jí pustil na dálkové cestě v autobuse do Reichu. Film má zajímavou zápletku, několik nečekaných obratů a romanci a příjemně plyne k závěru, který je všechn jen ne uspokojivý, ale o to pravdivější. Mě se film líbil, i když jsem měl pocit, že Matt Damon je na roli už přeci jen trochu starý.

Dodatečné informace

Původní název:
Promised Land (více)
  • USA Země naděje
  • USA Promised Land
  • USA Obećana zemlja
  • USA Tarâmul fagaduintei
  • USA Обетована земя
Země původu:
USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
8,14 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Země naděje je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch