Nadějné vyhlídky

60%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Dickensovy knihy jako by se nemohly dočkat důstojného přepracování. Divadelní nádech je fajn, herci hrát umí ale.......... něco tomu prostě chybí. Avšak je to fajn. Ale pouze fajn.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Vzhledem k obsazení Ralpha Fiennese a Heleny Bonham Carter jsem se dost těšila (a režisér přece natočil třeba Pottera a Ohnivý pohár, tak to není žádný začátečník), ale nijak mě to neupoutalo. Jestli nebude problém v tom, že ta klasická generace herců hraje v podstatě už vedlejší role a nová herecká generace (alespoň zde obsazená) prostě nedokáže zaujmout, takže ji i ta šílená postava, kterou hrála Helena Bonham Carter, prostě zastínila, což tak asi být nemělo.
patril
70 bodů
5
nenadchne, neurazí. poctivé zpracování klasiky. Upřímně jsem ráda že jsem román nečetla, protože Dickens musel být přeci jenom trochu maniodepresivní když zplodil romány tohoto ražení. Mnohem víc se mi líbila například Malá Dorritka. Hlavní hrdina mě nějak neoslovil, Ralpha Fiennese nemůžu od Voldemorta už ani vidět a Helena Bonham hraje tradičně šílenou.Co dodat - na tomhle filmu vás nic nepřekvapí.