Průměrňákovi

78%
Průměrňákovi

Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sherová) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer).





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Ze začátku jsem tomuto seriálu jen těžko přicházel na chuť. Patricia Heaton byla na můj vkus moc uřvaná a postava Sue byla otravná a afektovaná. Takhle bych mohl vlastně pokračovat snad o každé postavě seriálu. Jen těžko bych tam našel někoho kdo mi vyloženě nevadil. Postupem času jsem všechny tyhle věci dokázal překousnout a začal jsem si seriál vcelku užívat. Ten humor,který seriál provází je velmi milý a nenucený a dobře se na to kouká. Průměrňákovi rozhodně nejsou jen průměrnou podívanou a každopádně si zaslouží od každého šanci na shlédnutí.i když vám na začátku nesednou.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Po 5 sériích. Některé díly jsou fakt skvělé, ale většinu času to je jen takový průměr, který je dobrý hlavně jako dopo nebo odpolední kulisa. Nejlepší je samozřejmě Brick._Po 8 sezónách už je z toho tak trochu vztah. Baví to, a to dost._9 sérií a dost. Škoda,bude mi smutno. Hlavně si to plus minus tu kvalitu fakt dokázalo držet celou dobu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Celkem dobrý seroš. Vtipný a nenudící, ale něco tam chybí k dokonalosti.

Dodatečné informace

Původní název:
The Middle (více)
  • USA Průměrňákovi
  • USA The Middle
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch