Bernie

62%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nebýt těch "jakože dokumentárních vsuvek", bylo by to možná o chlup lepší - ale kdo ví. Bernie dost nudí a celé to působí spíš jako příběh do hodinových bakalářů...4/10
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6.5
Žánrově velice povedený mix jemně komediálního dramatu podle skutečnosti a pseudodokumentu. Nesmál jsem se, ale zato 2/3 filmu vytrvale usmíval. Ta poslední 1/3 je spíše zklamáním, jelikož příběh ústí v naprosto uvěřitelný a prozaický závěr, ačkoliv já čekal na vygradování komediální linky v nějaké absurdní finále. Ale takový je život. Monotónní. Stejně jako zpěv Jacka Blacka, když ho slyšíte už posedmé nebo poosmé. Pěkný film. A zvlášť pobavil i výkon McConaugheyho.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7
Příběh dle pravdy datuje docela kupodivu zajímavý příběh lidského anděla, který je schopen vraždy v afektu. Já osobně si myslím, že to není nic extra, ale v porovnání třeba s dřívějším Bling Ring bylo toto blaho. Dokonce jsem vysloveně čekal na konečný verdikt soudu až jsem z toho byl nervózní. Jako film průměrnost sama. na dnešní dobu, úžasné...
wop
wop
1 716 bodů
6
Jeden z nejpoutavějších hraných dokumentů, jaké jsem v životě viděl. Krásně zahráno, sestříháno, na Berniem mi dokonce záleželo. Když už ale mám koukat na dokument, byl bych to docela rád věděl předem.
  • není to film, ale dokument
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6
Jack Black v roli, která je pro něj ušitá na míru a v této roli se mi opravdu líbil. Scénář byl vcelku zajímavý , ale přímočarý a docela dost předvídatelný. Občas to vypadá jako by Black jen odříkával scénář a někde zapomněl, jak se má správně hrát.