Archer

80%
Archer
Plakát traileru

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS.





xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jsem překvapený, jak dlouho tahle subverze maskulinity vydržela fresh. Plus ta cool popartová animace! Poslední antalogické řady mě ale začaly dost iritovat.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Právě jsem viděl autentický seriál o tom, jak se doopravdy chovají tajní agenti. Tohle je jako rána do koulí pro všechny filmy s agenty a tajnými operacemi. Totálně ze všeho si dělaj prdel a hlavní hrdina Sterling Archer je ten největší dement, jakýho jsem v animáku viděl, samozřejmě v dobrým slova smyslu :D Jeho hlášky jsou nezapomenutelný. Scéna u bomby, nebo jízda autem jsou naprosto dokonalý. Jediná věc, co mi ze začátku vadila je zvláštní animace, ale na to jsem si za chvíli zvykl. Konečně jsem našel nový animák, u kterého se směju celou dobu. Jak už řekl 6th Sun, seriál obsahuje nejvíc hlášek v poměru hláška/stopáž. Jestli takhle skvěle bude pokračovat i druhá série, tak zvedám na plný počet, teď jsem to neudělal jen proto, že se bojím, že se to časem podělá. Uvidíme co vymyslí..... Tak se to nepodělalo. Humor je ještě brilantnější a brutálnější. Archer je ještě větší tupec a jeho narážky na všechno jsou vynikající. Pomalu ale jistě si zamilovávám tenhle seriál a konečně jsem objevil nový kvalitní animák, na který se dá koukat a pořádně pobaví, pokud jste tak trochu hajzl a smějete se cizímu neštěstí a brutálnějším vtipům. Třetí série pokračuje v nekompromisních vtípcích na úkor nějaké určité menšiny a pořád si drží 5* kvalitu. Já už to nebudu prodlužovat, prostě každá série je výjimečná jiným způsobem a všechny jsou boží.
skylark13
skylark13
2 085 bodů
6
Byly díly, kdy jsem se hodně nasmál, ale pak i díly, kdy jsem se nudil, je to takové nahoru dolů...


Dodatečné informace

Původní název:
Archer (více)
  • USA Archer
  • USA Arčer
  • USA Archer Dreamland
  • USA Archer Vice
  • USA Арчер
  • USA Арчър
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch