Dlouhá cesta dolů

60%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Prapodivná zápletka v příběhu, který je tak nějak o ničem. Na tomhle zaujme hlavně to zajímavé obsazení.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
8
Velmi zábavně smutný příběh čtyř náhodných lidí, kteří se sejdou o Silvestrovské noci na střeše jednoho domu, aby spáchali sebevraždu. Naštěstí však neskočí, ale dají si slib, že se do svatého Valentýna nikdo z nich nezabije. Film velice svižně plyne a chvíle humorné střídají chvíle smutné či dojemné. Přesně tak, jaký je život sám. Herecké obsazení je kvalitní, zvláště pak Toni Colette je v roli matky, která se stará o svého postiženého syna výborná. Ale za ní nezůstávají ani Pierce Brosnan jako bývalý moderátor oblíbené talk shaw, Imogen Poots v roli mladší "rozmazlené" a revoltující dcery významného politika a Aaron Paul coby bývalý hudebník trpící úzkostí a strachem. Pokud máte rádi filmy, které jsou ze života, neoslňující speciálními efekty, ale obyčejným lidským příběhem, pak budete jistě spokojeni. Stejně jako já. :-)
michaela159
michaela159
1 045 bodů
6.5
Výborní herci, příběh, ale něco tomu chybělo. Beztak jsem se pobavila.
Judinka
Judinka
627 bodů
8.5
Skvěle zpracovaná černá komedie, přesně podle mého gusta. Každá část příběhu je zabírána z pohledu jednoho ze čtyř hlavních hrdinů, takže film vás ani chvíli nenudí a děj se neustále posouvá kupředu. Velmi citlivě a niterně natočený film, který ani ve svém finále nesklouzne k těžkému dramatu, ale naopak si zachová příjemný nadhled. A herecké výkony jsou zde prostě excelentní!
dagous
dagous
382 bodů
7
Tak tady celkem spokojenost. Ale byly už i lepší filmy.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
5
Myslím si, že herci vybraní výborně. Místy jsem se zasmála a jsem ráda za to, že to nebylo nějaké depresivní drama o smrti. Hodnotím jako průměrný film, místy trošičku nuda.
lucifrid
lucifrid
151 bodů
7
Docela příjemný film, nenudil a casting se povedl skvěle. Určitě jsem to neviděla naposled.