Sviňák

72%
Sviňák
Plakát traileru

Hlavní herec - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson, je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a opravdu miluje ženy. O Robertsna se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (H.C.E.)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Pokud někdo vynáší Jamesův výkon v Rozpolceném do nebes, tak bych mu doporučil pustit si prvně Sviňáka. Zde teprve předvádí pravý herecký koncert,který si očividně užívá a já si to užívám s ním. Snímek má v sobě kopu zábavných a perverzních scén, které jsou na hraně. Ostatně černý humor je stavebním kamenem tohoto filmu. Výborný snímek!
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Velká psychojízda detektiva, který ztratí rodinu, začne fetovat, pít, podvádět a snad vše co si dovedete představit pod pojmem sviňák. Neskutečný výkon Jamese McAvoye, který dokonale zastínil každého dalšího herce. Je to nedostupné do osmnácti let a i pro slabší povahy 18+ :) Já si užíval první dvě třetiny natolik, že jsem původně myslel na ještě vyšší hodnocení, poslední půlhodina už byla na mě přeci jen překombinovaná.. závěr pěkný. 75% za velmi zajímavý zvrácený film a za Jamese McAvoye.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Mělký a velmi korektní film, kterému jeho image něčeho drsného a podvratného jedině škodí. Je to taková klasická jízda s ponaučením, kterou by na vyšší úroveň posunul jedině Danny Boyle. Takhle je to jen nevinná taškařice. 3 a 1/2

Dodatečné informace

Původní název:
Filth (více)
  • Velká Británie Sviňák
  • Velká Británie Filth
Premiéra v ČR:
5. 12. 2013
Distributor:
H.C.E.
Země původu:
Velká Británie
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
9,11 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch