Arachnofobie

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 150 bodů
8
Totální srdcovka a bezesporu výborný film, který umně kombinuje strach z osminohých stvoření (jenž má ve větší či menší míře v hlavě zakódován většina z nás) s příjemným humorem na odlehčení. Přeci jen je škoda, že ve finále se jedná spíše o pohodovku nežli napínavý horor, ale pořád je to zatraceně dobře natočené, vynalézavé a až na pár drobností veskrze uvěřitelné, nedělající z diváka blbce. Plus super casting a hudba. Po Čelistech zřejmě nejlepší snímek, v němž se zvířátka převlékla za nelítostné zabijáky, Spielberg na to má čuch.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Je fakt, že mě trochu mrazilo, jelikož ty chlupaté potvory nemusím ani vidět a představa že mi z pod postele leze nohatý pavouk a ke všemu jedovatý, mě přivádí k šílenství. Film povedený, ale díky.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Z nostalgie za 3, když jsem byl malý, tak to v TV dávali docela často a vždycky jsem se chtěl koukat. Jinak by to bylo za 2*, a to tak tak.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Jeden z prvních hororů, co jsem kdy viděl. Mohlo mi být tak 6-7 let a to mi věřte, že jsem z toho měl noční můry. Když jsem to viděl nedávno, tak jsem se tomu spíš jenom smál. Nenávist k pavoukům mi ale částečně zůstala, až do teď.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
5
Ale tak co no, je to vykopávka a hrůznost to byla už tenkrát. Alek kterej animal horor neni tak trochu pitomina? Čelisti? Nějakej další? Moc jich nebude. Musí na to člověk koukat s nadhledem a přijmout to, že smrtonosný tarantule jsou to, co mu bude dělat u obrazovky 109 minut společnost. Pak se to tak nějaký přetrpí do skoro šťastnýho konce.