Drsňačky

61%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Fakt ne. Tenhle pokus o ženské buddy movie hrubě nevyšel. Nevtipné a hlavně to má nesympatickou McCarthy, která hraje už podesáté tu samou postavu (otravná buranka). Jeden z kandidátů na sračku roku.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
„Drsňačky“ jsou celkem slušně nastavenou komedií, která vtipné situace vrší a dokonce velmi často i vtipně pointuje. V tom si scenáristé zaslouží velkou pochvalu. Trochu překvapí velmi brutální humor a zobrazené násilí. A tady pozor přátelé, „Drsňačky“ jsou třeba mnohem krvavější než horror „V zajetí démonů“. Abychom ale pouze nechválili. Dovedu si představit, že řadě divákům tento film od počátku absolutně nesedne. Herecké výkony jsou solidní, režie je v rámci žánru na nadprůměrné úrovni a celkově je film velmi profesionálně natočený.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Slušná akční komedie, ale víc nenabídne. Párkrát jsem se pousmál a jednou jsem se fakt zasmál (Sandřina tracheotomie nemá chybu), ale jinak běžná americká věc, kterých už tu bylo hafo. 62%
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Vždycky jsem si myslel, že Sandra Bullock není stavěná na komedie, naštěstí mě v každé svojí komedii vyvede z omylu a jsem za to rád. Zato Melissa McCarthy, ta je komik od hlavy až k patě a jde to vidět. Škoda že komedie nejsou mým šálkem kávy a tak musím dát průměrné hodnocení.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Je mi líto, ta špekna je tak odporná, že se ten film nedá dodívat. Prostě nedá.
kubas369
4 086 bodů
6
Melissa je nemalej démon a nápad udělat feminy buddy jízdu se mi taky docela zamlouvá. Jenže co je horší je fakt že je tu více trapnejch momentů než vtipnejch, že je delká zbytečně umorná a ze všeho nejhorší je to, že se tu vlastně vůbec nic neděje. To jsou věci který tomuhle zatraceně podrážejí nohy.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
0
Nuda od začátku až do konce. Nevím co je horší, jestli příšerně unavující dialogy, nebo neuvěřitelně trapná Melissa McCarthy. Děj se zápletkou na nulové úrovni, jakožto většina aspektů tohoto filmu. Prostě průšvih.
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
2
Melissa McCarthy mi byla vždycky nesympatická a tady se to rozhodně nezměnilo.Sandra nadruhou stranu mi sympatická vždycky byla,až do teď.A když se nad tím člověk trochu zamyslí taky se to vlastně mohlo jmenovat Slečna drsňák 3 a nikdo by nepoznal rozdíl.Další komedie která není vtipná.
roque
roque
2 923 bodů
7
Podle traileru by to tedy mohlo být docela vtipné. :D
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
6.5
Na dlouhý sobotní večer dostačující. Dokonce se ve filmu najde i několik zábavně vtipných okamžiků, ale nejsem si jistý, zda točení pokračování je úplně nejlepší nápad. Inu nechme se překvapit.