Šmoulové 2

61%
Šmoulové 2
Plakát traileru

V tomto pokračování hybridně akční/animované rodinné komedie Šmoulové, která se stala kasovním trhákem, vytvoří zlý čaroděj Gargamel skupinu zlomyslných tvorů podobných Šmoulům jménem Naughties, aby získal všemocnou, magickou šmoulí esenci. Ale když zjistí, že to, co chce, mu může dát jen opravdový modrý Šmoula – a jen tajné kouzlo, které zná Šmoulinka, může proměnit Naughties v opravdové Šmouly — Gargamel unese Šmoulinku a uvězní ji v Paříži. Předtím než se Gargamel může dozvědět tajemství a ovládnout svět, taťka Šmoula a Šmoulové se vrátí do našeho světa, aby zachránili svou milovanou Šmoulinku. Tady se spojí s Patrikem a Grace Winslowými a v novém dobrodružství se k nim připojí i Patrikův nevlastní otec Vic. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
První byl mil takovou milou a nostalgickou vzpomínkou na mé dětství,ale tento druhý díl spíše celé značce uškodil. Celé je to až příliš infantilní a ukřičené. Laciné a tuctové vtípky ocení možná tak malé děti a rodiče to odtrpí s bolestí hlavy. Filmu by slušelo zkrátit tak o dvacet minut a pak by byl možná i snesitelnější.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Ale jo je to snesitelné. Docela dost. Já se na to prostě koukám jako na animák a pořád je to lepší než animované filmy z Portugalska.
Klajnik
Klajnik
8 584 bodů
0
Další zklamání. Opět ty modrý svině nikdo nezašlápl.

Dodatečné informace

Původní název:
The Smurfs 2 (více)
  • USA Šmoulové 2
  • USA The Smurfs 2
  • USA Os Smurfs 2
  • USA Smurfai 2
  • USA Smurfarna 2
  • USA Ta Stroumfakia 2
Premiéra v ČR:
8. 8. 2013
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
105 mil. USD
Tržby:
347,43 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šmoulové 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Šmoulové 2


Powered byJustWatch