Kevin ze severu

45%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Podprůměrný rodinný film z kanadské produkce ve které samozřejmě nechybí jejich největší hvězda Leslie Nielsen. Ten zde netypicky ztvárnil zápornou postavu a popral se s tím noooo celkem dobře. Hlavní hrdina je nesympatický od pohledu a tak je těžké s ním soucítit při jeho cestě za vítěstvím. Film se hodí tak na sobotní dopoledne pro mladší publikum.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
Ryze rodinný snímek, který sice má nějaké ambice pobavit, ale jakoby to někde dřelo. Děj je sice plynulý a tak nějak přirozený, ale viditelně o nějaké nucené komediantství a kýžený humor tu nějak vůbec nejde. Chybí tu i více prostoru právě s pejsky, což je vůbec škoda. Takové příběhy vždy velmi přitahovali. A tak se dá říci, že daleko více zaujme snímek ´Sněžní psi´, který vznikl o rok později ze zcela stejným námětem. Náhoda?
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Je to celkem pěkný film.Dávám mu za Nielsena 50 procent.Je to taková sportovní komedie.Na jedno skouknutí je ale celkem good.Nielsen měl už lepší filmy.Tento je spíše průměrný.Výborný byl v trilogii Bláznivá střela coby přihlouplý policajt Frank Drebin.Kevin ze severu má však také své kouzlo.Například pěkné kanadské scenérie.Nielsen byl přece také původem kanadský herec!