Arrow

74%
Arrow

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého. (Oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Od prvních epizod s tím bojuji a stále se nemohu rozhodnout zda mne Arrow baví,nebo se na něj dívám jen z důvodu,že už ho mám rozkoukaný. Svým pojetím mi totiž připomíná Smallvile kde se taktéž vyskytují samí mladí krásní lidé a řeší se zde věci,které podle mne do komiksového světa tak nějak nepatří. Zatím to tedy vidím na 65% a možná to časem přehodnotím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Hodně dobrý. Základem je silný příběh a nečekané zvraty, kterých má tenhle komiks v zásobě asi dost. Trošku sice mrzí, že se Arrowa nechopil někdo schopnější (Showtime, HBO), ale i tak je Arrow dost návykovou podívanou. __ Tak "nadšení" u třetí série krutě padá, navíc mi jde proti srsti fakt, že všichni z Oliverovy blízkosti se už taky stávají hrdiny proti bezpráví. Kdo tohle sakra napsal? S01-3/5, S02-4/5, S3-2/5
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Poutavý, zajímavý a v poslední době seriál co si zaslouží pozornost. Je však takový nějaký neslaný, nemastný. Trochu větší tempo by mu neuškodilo.

Dodatečné informace

Původní název:
Arrow (více)
  • USA Arrow
  • USA Strela
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch