Falling Skies

68%
Falling Skies
Plakát traileru

Na naší planetu zaútočili mimozemšťani a jejich útok byl tak překvapitý a drtivý, že většina světa neměla žádnou šanci. Seriál nám odkrývá příběh přeživších skupin, které se půl roku po útoku seskupují a snaží se přežít ve světě obývaném cizími návštěvníky. V jedné z nich se nachází Tom Mason, profesor historie, a jeho tři synové. Tom se nakonec stává jedním z vůdců odboje a snaží se chránit své lidi. A nejenom to, přeživší chtějí svoji zemi zpět!





p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
7
Tak příjemný překvapení. Tenhle seriál se mi velmi zamlouvá. Podobně mě zaujal i seriál "V" (ale ten z 80-tých let, s Ironsidem a Singrem). Děj slušně odsejpá a nezapomíná se ani na vztahy mezi postavami a okolní svět (i když jen pro dokreslení). Jsem doopravdy zvědav na pokračování (po 8. epizodách). Herci velmi slušní Wyle, Patton, Cunningham atd. Ženské role nejsou jen pro okrasu (i když se na Bloodgoodovou, Gabrielovou, Carterovou i pěkně kouká) a taktéž jsou slušně zahrané. Spousta nadějných herců ve vedlejších rolích. Výprava slušná, triky taky. No nějak mě to později přestalo bavit, ale těch 70 % to dá.
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
4
Americký patriotizmus, kresťanské korene západnej civilizácie a k tomu veľká dávka vzťahov, akú môže riešiť len mainstreamová produkcia v Spojených štátoch.

Dodatečné informace

Původní název:
Falling Skies (více)
  • Falling Skies
  • Untitled Alien Invasion Project
  • Wrogie niebo

Podobné