Havaj 5-0

69%
Havaj 5-0

Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce. (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Příjemný kriminální seriál,který sice nenabízí nic nového,ale díky skvělému obsazení dokáže dobře pobavit. I LL Cool J hraje překvapivě dobře. Neviděl jsem sice všechny díly,ale ty které jsem viděl nepostrádali povedenou akci a povedené tempo. Rozhodně stojí za shlédnutí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Docela svižné díly. Akční a poutavé.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Drsný policista Steven McGarrett (Alex O'Loughlin) a jeho parťák Danny Williams (Scott Caan) který perlí hlášku za hláškou. To je hlavní dvojici seriálu, jasně postav je tam více - bohužel nemastné , neslané! Za to Danny a Steven vyčnívají z řady. Rozhodně se nebudete nudit. Je v tom humor, akce a hlavně spousta rvaček, přestřelek a krásné polonahá krásky. Michelle Borth a Lauren German právě ty tam mám nejraději. Nemá žádné chyby, případy i hlavní dějová linka - 100%.

Dodatečné informace

Původní název:
Hawaii Five-0 (více)
  • USA Havaj 5-0
  • USA Hawaii Five-0
  • USA Hawai 5.0
  • USA Hawai Força Especial
  • USA Hawaii 5-0
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch