Šest výstřelů

59%
Šest výstřelů

Akční film o bývalém vojákovi , který se nyní specializuje na pátrání po unesených dětech. Když jej o pomoc požádá profesionální zápasník MMA, vydává se voják na pátrání po zápasníkově dceři.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Vcelku solidní snímek, kde Jean-Claude nehraje vyloženě drsňáka, jak má stále ve zvyku Steven Seagal, byť je jeho charakter jasný. Za drsňáka ho však považuje mafie zabývající se obchodem s bílým masem a vcelku právem. Ano, unášení mladých děvčat a nucení k prostituci je tématem tohoto snímku a byť to zpočátku nevypadá, je jasné, k čemu to směřuje. Akční drama má žánrově svou povzbudivou atmosféru, i když je více směřována právě do té dramatizace. Není od věci, že se takřka jedná o stejný námět jakou má trilogie ´96 hodin´ a je těžké posoudit, jestli se tvůrci jen nevezou na její úspěšnosti. Každopádně se tu přeci jen šlo jinou cestou. Děj je vystavěn zajímavě, avšak provařené klišé, kdy si profesionální zabiják splete ruku při manipulaci důkazů, už skutečně vyvolává úsměv. Za pozornost také stojí, že se tu po boku otce opět objevuje Bianca Briggitte VanDamme. V roce 2012 spolu natočili filmy dva, atak těžko říci, zda se jedná o jejich společný film čtvrtý a nebo pátý. Každopádně herecký potenciál má a snad se jednou prosadí i bez vlivu svého otce.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zase jsem k tomu přistupoval, že budu rád když se dodívám a překvapivě fain thriller ve stylu 96 hodin. JVCD jako člověk, který nastupuje, když už si policie neví rady je dost přesvědčivý, ta jeho role je už přizpůsobena věku, takže se jen nebojuje, ale i střílí a navíc je tady plno technických "udělátek", které sice někdy jdou proti logice (pár sekund po vstupu do budovy už je v křesle sputaný padouch, navíc v pasti jak od Jigsawa), ale v rámci zábavy fungují. 5.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
6 Bullets (více)
  • USA Šest výstřelů
  • USA 6 Bullets
  • USA Šesť výstrelov
  • USA Six Bullets
  • USA The Butcher
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění