Žena v černém 2: Anděl smrti

50%
Žena v černém 2: Anděl smrti
Plakát traileru

Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky skoly Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Jejich cílem je zchátralá rezidence Eel Marsh, která se nachází na ostrově, spojeném s pevninou pouze úzkým náspem zvaným Nine Lives Causeway a schůdným pouze za odlivu.
Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto působivou osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí. S tím, jak se po pozemcích na Eel Marsh znovu rozléhají dětské hlasy, se z temnoty vrací také pomstychtivý přízrak ženy v černém. (Falcon)

 




bayern
13 716 bodů
3
Některá pokračování tak už lehce chabých jedniček by neměla vůbec být a toto není výjimkou.Horor je od toho,aby se člověk bál a né nudil a toto je opravdu velká nuda.Neznámí a toporní herci,žadný náznak nějakého uceleného děje,prostě zbytečnost na jedno zhlédnutí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Co si pamatuji z tohoto hororu? Jen ten xicht starky v černém co se tam párkrát objevil. Hodně slabý film. Na pár lekaček se to opravdu nepovedlo.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
S jedničkou se to nedá srovnat. O moc víc lekaček než je v traileru tam není a hororová atmoška je na nule. Dějove celkem zbytečné a o ničem. 33%

Dodatečné informace

Původní název:
The Woman in Black: Angels of Death (více)
  • Velká Británie Žena v černém 2: Anděl smrti
  • Velká Británie The Woman in Black: Angels of Death
Premiéra v ČR:
12. 2. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
48,85 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Žena v černém 2: Anděl smrti je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Žena v černém 2: Anděl smrti


Powered byJustWatch