Žena v černém 2: Anděl smrti

50%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
bayern
13 716 bodů
3
Některá pokračování tak už lehce chabých jedniček by neměla vůbec být a toto není výjimkou.Horor je od toho,aby se člověk bál a né nudil a toto je opravdu velká nuda.Neznámí a toporní herci,žadný náznak nějakého uceleného děje,prostě zbytečnost na jedno zhlédnutí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Co si pamatuji z tohoto hororu? Jen ten xicht starky v černém co se tam párkrát objevil. Hodně slabý film. Na pár lekaček se to opravdu nepovedlo.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
S jedničkou se to nedá srovnat. O moc víc lekaček než je v traileru tam není a hororová atmoška je na nule. Dějove celkem zbytečné a o ničem. 33%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Lepší film než Muži v černém! U Mužů v černém jsem usnula, tady u tohoto filmu ne. Není to tedy tak "krvavé", ale o to je to zajímavější a nápaditější.
Destoroyah
Destoroyah
3 573 bodů
4
HODNOTENIE: 4/10
Ombak_Penari
2 764 bodů
4
Tam, kde jednička sázela (krom brejliček Harryho Pottera) na důsledné budování atmosféry a postupný plíživý děs, tam dvojka servíruje laciné lekačky a naprosto nicneříkající scény plné klišé. Co na tom, že se tam houby děje, hlavně že je tam starý barák, venku hnusně, tma a všude hromady starého haraburdí pokrytého pavučinami a zapálené svíčky. Do toho se občas flákne jedno "BAF!!!" a film je hotový. Fakt jsem si to neužil a zatímco u jedničky se mi ježily chlupy na rukou, taky mě každá další lekačka akorát naštvala. Nic, co by bylo potřeba vidět.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
2
Velké zklamání.První díl byl solidní viktoriánský horor s pořádným příběhem.Toto je jen slabý odvar.Film nemá ani špetku atmosféry prvního dílu,herci jsou protivný jako by všichni měli zácpu a o zápletce ani nemluvim.Příběh je tupí jak Homer Simpson při manuální práci a ani záporák nestojí za řeč.Za celý film se tam snad oběvila jen jednou.Prosím nechte už toto téma být.Kvůli prvnímu dílu.
virgoii
virgoii
1 458 bodů
0
S hororem to nemá nic společného!!!Velké zklamání,ale od seriálového režiséra Toma Harpera nelze nic zvláštního očekávat.
dis
dis
461 bodů
5
50% Páni, jakej pěknej horor to mohl být! Minimálně dva nebo tři španělský filmy podobný konstrukce. A silný jako hovězí vývar. Ale tohle je třikrát vymáchanej levnej sáčkovej čaj. Už samotná výchozí situace - vyjukaný děcka vyhozený z domova, bez rodičů, a válka, která nese temný křídla strachu... Věděli jste, že nebezpečí válečnýho konfliktu a boje, který vypuknou, aktivujou duchy a strašidla? Lekačky jsou na nic... Krev působí na první signální, lacinej způsob. Skutečný hrůza musí vycházet z psychiky, z nejistýho postavení člověka. A to tady vůbec nevyužili. Jinak docela nenápaditý zpracování, trocha dobovýho šmrcnutí - a dost. Když filmík vynecháte, o nic nepřijdete.