Želvy Ninja

61%
Želvy Ninja

Nosí jména slavných italských renesančních umělců, ovládají zbraně japonských ninjů a zbožňují pizzu. Želvy Ninja jsou obrovským fenoménem, který se zrodil přesně před třiceti lety jako černobílý komiks. Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho totiž strach a všehoschopný Trhač, jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizaci vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři bojovníci v krunýři a s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April. Společně odhalí Trhačovy děsivé plány na rozšíření jeho impéria a rozhodnou se je vlastními výrazně vylepšenými silami překazit.

 




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Želváci jsou moje srdcovka a je jedno jestli mi je 7,17,nebo 27 let. Tohle prostě můžu furt a i proto jsem u toho snímku výborně bavil. Dnešní digitální doba konečně dovolila převést želváky na kameru v takové podobě jaké si to zaslouží. Nechybí velmi dobrá akce proložená vtipem a také sexy reportérka April ztvárněná Megan Fox.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Hele, tenhle film mi je tak moc jedno, že fakt nevim. A přitom by stačilo tak málo - trochu přepálit nadsázku, která je minimální, vykašlat se na 3D, který stejně nemá efekt, a naopak nevykašlat se na příběh až na takový úrovni, že některé hlavní postavy prostě zmizí z děje a už se neobjeví. Fakt toho chci až tolik? 2 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Digitální nepřehledná slátanina s mega nesympatickými želvami. Bay v tom jde prostě až moc cítit. 2/10


Dodatečné informace

Původní název:
Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
  • USA Želvy Ninja
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles
  • USA Ninja korytnačky
  • USA Ninja Turtles
Premiéra v ČR:
21. 8. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
125 mil. USD
Tržby:
485 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Želvy Ninja je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Želvy Ninja


Podobné


Powered byJustWatch