Holky na tahu

48%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Tyhle holky na tahu nejsou bohužel tak zábavné jako Holky na tahu z tohoto roku. I tak to nebylo vyloženě zlé a hlavně Kirsten Dunst mne dost potěšila svým výkonem. Nebyla to ani tak čistá komedie,jako spíš drama se zábavnými momenty. Je to taková obyčejná jednohubka,která ničím neurazí.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Rozhodně to není komedie, ale na pořádné drama je výsledek bohužel příliš povrchní. Líbily se mi hlavní hrdinky (Dunst ráznější role překvapivě sedne, Caplan je prostě uber-cute podivín a Fisher je natolik roztomilá, že jí rád odpustím, jakou blbku vlastně hraje). Chápu, že má jít o jistou generační výpověď na téma, jak umí být moderní ženy v prdeli, ale ta zvolená výpověď není doladěná. Pákrát se člověk pousměje, sem tam není těžké se vcítit do toho, co postavy prožívají. Ale chybí tomu silnější uchopení i lepší vykreslení postav (chlapi tu jsou za úplné idioty). Úvodní trio mi nicméně sedlo, takže za smířlivých 50%.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Tady to nefunguje. z celé hlavní čtyřky je nejlepší Lizzy Caplan s Islou Fisher. jenže ani jedna nemá tolik prostoru aby tento film zachránili.