Red 2

71%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Dvojka je skoro stejně kvalitní jako první díl a to se zas tak často nestává. Willis dokazuje,že stále nepatří do starého železa stejně jako Malkovich,Miren a další. Akce je přehledná a dobře nasnímaná. Hodně se zde hláškuje a filmu to sluší. Humor se střídá s akcí a z Red 2 se tak stává příjemná akční pecka,která by si zasloužila třetí díl.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Red 2 už mě nebavil tolik, jako první díl, ale stále je to jeden z posledních filmů s Brucem, který má slušnou kvalitu. Partička " nebezpečných důchodců" opět v akci, děj je trošku neuspořádaný, skoky mezi lokacemi.. akce slušná a nechybí i decentní nepřepálený humor. Dobré.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Druhý snímek o bývalých agentech CIA v důchodovém věku je sice více komiksový, ale jinak se veze stále na jednoduché dějové lince jako ten předchozí. Má to být něco jako pocta akčního filmu, ale konkrétně v čem je krapet záhadou. Jíž zmíněný jednoduchý děj, komické situace, hlášky a skvělé akční scény. Tedy standardní popkornová zábava se vším všudy. Ale nadšení z toho stále není. Komiks i nadále ani v Česku nebyl vydán, což se u jiných komiksových filmů takový nezájem neděje. A je to škoda. Byl by ke snímku alespoň jiný přístup.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Asi stejně "dobré" jako jednička. Tzn. kdo se chce pobavit, tak se pobaví a kdo bude chtít vidět chyby, tak si jich taky najde dost, aby to odstřelil. Každopádně fain, že Willis tady aspoň není za blba (narozdíl od posledních dvou Pastí) a akce mu fakt sekne (ehm..narozdíl od poslední Pasti). 6/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Příjemná letní jednohubka, která je jako dobré šampaňské. Zaperlí, pobaví a ráno po něm nebolí hlava a zůstane jen mlhavá vzpomínka na pěkný večer. Netuším o čem to bylo, ale Hopkins tam nebyl vůbec špatný, po čase jsem se také rád podíval na Catherine Zetu Jones.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Vizuálně efektivní a efektní. Brusovo nasedání do rozjetého auta se už opakuje z předchozího dílu, jen s menším rozdílem, zde nasedal. Film je humorný a hodně akční.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
4
Pro mě zklamání. Po perfektní jedničce, jsem byl doopravdy natěšen. Willis je můj oblíbenec a ostatní herce mám taky rád. Nevím proč na mě tenhle film nezafungoval. Vůbec mě to nebavilo, ba dokonce mě sledování filmu docela otrávilo. Bylo mi vcelku úplně fuk co se na plátně děje. Je ale fakt, že herci jsou dobří a snaha byla, takže proto to nebyl úplný propadák. Proto těch 40 procent, ale navíc to u mě nemá.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Spousta dobrých akčních scén a spousta celebrit, vlastně všechno už známe z jinejch filmů, jen je to splácaný dohromady a průměrně natočený. Jediný co mě bavilo byla mimika Johna Malkoviche, ani Anthony to nezachránil a to sem mu fandil. Jednička byla alespoň originální a co bude ve trojce? Trošku se bojim:-) 62%
avenis
avenis
7 963 bodů
10
Kdo plýtvá výtkami, ten zjevně nepochopil, že se jedná především o srandu a to v absurdní dimenzi. Tady se přece nedá vůbec nic brát vážně. Prostě vypustit páru, nalít si dobré víno, stulit se s partnerem do pelíšku a nechat se bavit. Dnes jsem viděla poprvé a rozhodně ne naposled. Nebudu vyjmenovávat všechny postřehnuté narážky a parodie. Je jich fakt dost. Ale musím zmínit parádní triky s auty, které neuvěřitelně předčí ten z minulého Redu. (23.5.2015)
Riverdon
Riverdon
7 385 bodů
9
Tuhla banda starejch bardů, kteří si role užívají s nadhledem, byla pro mě příjemným překvapením a akční film roku.