Paranormal Activity 4

47%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Mizérie. Minulý díl nebyl až tak špatný, ale čtverka je hodně špatná (čti tupá). Postavy se chovají jak idioti a celé to moc nedává smysl (ikdyž tady je to možná moje chyba, protože jsem dvojku, na kterou to navazuje, neviděl).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Už trochu okoukané a ničím překvapivé. Pomalinku a jistě táto série, konkrétně tento díl, začíná trochu nudit. Jistě, bylo to zajímavé, ale hrozně slabé.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Žádné velké překvapení se oproti předchozím dílům nekoná, ale alespoň se na to jakžtakž dalo koukat. 32%
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Já osobně jsem do kina jel na tento, abych se bál a pár krát přicvrknul do kalhot.. nestalo se. Čekal jsem od toho více než jej posledních 5 minut pořádné akce.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
6
Celkom fajn film ale herci a príbeh sú na hovno. Príbeh je skôr mix Paranormal Activity 2 a 3 len s tým rozdielom že toto má horších hercov. Čo sa týka spracovania tak celkom v pohode pretože túto sériu filmov mám celkom rád ale toto už pomaly ide do veľkých sračiek. 5/10
karlik4801
1 942 bodů
6.5
Škoda že jsem se měl pokaždé leknout kočky a malého retarda s ponožkami v sandálech. Příběh dobrý, trošku odbočeno od předchozích dílů, ale ne úplně. Na konci filmu byla konečně atmosféra, aby se divák bál toho co přijde za chvíli. Ta atmosféra ale netrvala dlouho a završení filmu stačilo tvůrcům na dvě, tři minuty.