Martin a Venuše

54%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Další typický český komediální snímek,kterých je v posledních letech více než dost. Vlastně ani nevím kde stále beru tu sílu sledovat tyhle "rádoby" komedie. Zde mne maximálně tak potěšil pohled na pěknou Kristýnu Bokovou. Také Tácek zde předvádí obstojný výkon a občas dokáže i pobavit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Skrz na skrz průměrný film. Ve snímku se objeví spousta kýče a jen málo opravdu humorných scén. Největší pochvalu asi zaslouží Marek Taclík, bez kterého by byl film takřka nekoukatelný. Jako rodinný film na opravdu nudné odpoledne možná ok, ale film nepřinese žádný zážitek.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Pohodová komedie o tatínkovi, který se vsadil, že se dokáže postarat o své tři děti. Děti jsou živé, tatík nezkušený, to by mohla být záruka dobré zábavy. A není tomu tak. Nejedná se o crazy komedii, takže se divák smíchy za břicho popadat nebude. Spíše se snímek blíží k odpočinkové rodinné podívané. Příběh plyne volně a sem tam se ta humorná situace objeví. Námět není nic nového pod sluncem. Všichni máme v paměti úžasný snímek 'S tebou mě baví svět'. Tam jich však bylo více. Tady se jede sólo a jak jinak, naskytá se jeden problém za druhým. Jako již zmíněný snímek se tento počin určitě evergreenem nestane, ale přesto stojí za povšimnutí. Nakonec, každou ženu nic tak nepobaví, jako chlap starající se o děti.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
1.5
A na tohle se chodí do kina?!?
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Existují filmy, u kterých člověk nemá slov. Jen to ale často je u emočně vyčerpávajícím zážitku, který zkrátka v člověku zůstane. Martin a Venuše ale představují tu druhou definici, kde nemám slov kvůli tomu, že jde opět o to samé dokola a vymyslet v tomto případě nějaké jiné zhodnocení prakticky nejde. Stejný mustr v jednom sledu, kdy všechno je takové, jak čekáte a dopadne to taky tak. Trochu mi to připadá, že existuje scenáristická kuchařka "českého filmu nového tisíciletí" a evidentně vždycky, když je potřeba (chápej jako snaha) vydělat peníze, sáhne se po osvědčeném receptu a uvaří se tohle. Je to něco jako smažák v restauraci - víte, že mají i něco jiného, ale když si dáte tohle, chutnat vám to bude, kuchař to uvařit docela umí a v tomhle případě se to ani nedá moc zkazit. Jakmile kuchař zkusí něco trochu jiného, rozpadne se mu to pod rukama, takže si stejně příště dáte zase nějaký ten smažák. PS: Jo, při psaní tohohle komentáře mám hlad. :D
avenis
avenis
8 056 bodů
4
Smutná realita nebo rádobyvtipná nadsázka? Sorry, ale je-li za humorné považován řev, odmlouvání a drzé poznámky dětí sotva školou povinných, pak už ničemu nerozumím. Opravdu mi nevadí, když se objeví na plátně či obrazovce zřetelné logo sponzora filmu. Vadí mi však značně, když při sledování českého filmu místy nabývám dojmu, že už sleduji film z prostředí amerického. Copak jsme my už taky tak potrhlí, frustrovaní a zblblí, jako ti hamburgržrouti? Pan Chlumský se tady tedy řádně uťal. (24.4.2015)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Tak já nemám moc ráda ani komedii století "S tebou mě baví svět". Taclíka mám ráda. Ale spíš v Kriminálce Anděl jako Olivera. Tady mi připadá všední. Jasně. Někdy film vyloudí malý úsměv na divákově (tedy mojí) tváři. Ale to je málo, řekla bych. Když komedie, tak to nesmí být nuda, aby si člověk myslel třeba na vlastní věci a ztratil nit. I když zas na druhou stranu - když ji ztratí, zase ji hned nalezne. Nejde o žádný převratný a složitý děj!!
kawa
3 388 bodů
6.5
Romantická komedie o tom , jak úspěšný muž se musí postarar o své děti v době, kdy jeho žena se pokouší restartovat kariéru. Sice se tento námět již několikrát objevil, i u nás, tento film má slabé chvilky, překvapivě Marek Taclík nedopadl úplně špatně. Kristýna Boková je sice trochu mimo, další už hodně slabí. Až na zlobivé holčičky.
veam
321 bodů
Na ten asi půjdu :-)
vilma1
119 bodů
5.5
Mohlo by to být i horší..