Martin a Venuše

54%
Martin a Venuše
Plakát traileru

Příběh, který si v různých variantách prožil pravděpodobně téměř každý, nás provede životem ženy v domácnosti s malými dětmi s pocity nedocenění a bez seberealizace a jejího muže, který se ze všech sil snaží zabezpečit rodinu a na nic jiného nemá čas….sice spolu mluví o tom stejném, ale každý jinak….




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Další typický český komediální snímek,kterých je v posledních letech více než dost. Vlastně ani nevím kde stále beru tu sílu sledovat tyhle "rádoby" komedie. Zde mne maximálně tak potěšil pohled na pěknou Kristýnu Bokovou. Také Tácek zde předvádí obstojný výkon a občas dokáže i pobavit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Skrz na skrz průměrný film. Ve snímku se objeví spousta kýče a jen málo opravdu humorných scén. Největší pochvalu asi zaslouží Marek Taclík, bez kterého by byl film takřka nekoukatelný. Jako rodinný film na opravdu nudné odpoledne možná ok, ale film nepřinese žádný zážitek.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Pohodová komedie o tatínkovi, který se vsadil, že se dokáže postarat o své tři děti. Děti jsou živé, tatík nezkušený, to by mohla být záruka dobré zábavy. A není tomu tak. Nejedná se o crazy komedii, takže se divák smíchy za břicho popadat nebude. Spíše se snímek blíží k odpočinkové rodinné podívané. Příběh plyne volně a sem tam se ta humorná situace objeví. Námět není nic nového pod sluncem. Všichni máme v paměti úžasný snímek 'S tebou mě baví svět'. Tam jich však bylo více. Tady se jede sólo a jak jinak, naskytá se jeden problém za druhým. Jako již zmíněný snímek se tento počin určitě evergreenem nestane, ale přesto stojí za povšimnutí. Nakonec, každou ženu nic tak nepobaví, jako chlap starající se o děti.

Dodatečné informace

Původní název:
Martin a Venuše (více)
  • Česká republika Martin a Venuše
Premiéra v ČR:
7. 3. 2013
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění