Všiváci

46%
Všiváci

Původně psychologické drama režiséra Romana Kašparovského s prvky kriminálního thrilleru i válečného filmu, ve kterém není nouze ani o komické okamžiky. Snímek vypráví příběh dvou bratrů Mikuláše a Richarda, které spojuje, ale i rozděluje jejich společná dávná láska, která před lety zahynula a nechala za sebou dceru. Mikuláš je nyní špičkový neurochirurg, který se však utápí v alkoholu a nekonečných milostných aférách. Zatímco Richard je bývalý voják, který má za sebou misi v Afghánistánu, utápí se v dluzích, a bojuje s návratem do normální života. Vypořádají se bratři se svými osudy dříve, než bude příliš pozdě?




Recenze: Všiváci

Kinobox.cz
30%

Všiváci jsou dalším příkladem českého filmu, který má slušné "production values", slušné herce, pracoval na něm nejeden talentovaný tvůrce (kamera, střih, hudba), ale není to nic platné, když to celé má neskutečně debilní děj, poskládaný dohromady zcela neumětelsky a nepochopitelně.


Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Hvězdně obsazená prapodivné podívaná natočená se žlutým filtrem, který má asi evokovat Afghánistán.. ale proč proboha i v Česku?? Příběh je ušitý horkou jehlou a film nezachránil ani Ondřej Vetchý, ani Jiří Mádl, který zahrál duševně slabšího jedince opravdu dobře. BÍDA..50%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Zcela nesoudržná směsice spousty nápadů, kterým chybí něco jako "téma", "myšlenka" nebo aspoň "atmosféra". Není to sice angažovaná akční debilita typu Hranaři, jak jsem se bál, vlastně to s nimi nemá nic společného - je to špatné úplně jiným, svým vlastním způsobem. 1 a 1/2
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4.5
Už jsem viděla horší české filmy, nicméně žádný velký zázrak tady ten film rozhodně není. Scénář je dost chaotický a slabý. Je to takový podivný mix, který nemá prakticky žádný smysl.

Dodatečné informace

Původní název:
Všiváci (více)
  • Česká republika Všiváci
Premiéra v ČR:
19. 6. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch