Poslední výkřik

17%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0.5
A máme tu další snímek z českých luhů a hájů,který živoří na samém dnu české kinematografie. Poslední výkřik rozhodně není horor. Je to spíš hodně špatná komedie,což možná autoři ani sami nezamýšleli. Vtipné je,že jako lákadlo na tento film byla Iveta Bartošová,které patřilo jen 5 minut v úvodu filmu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Hororový žánr bohužel nemá v české kinematografii na růžích ustláno a tak to s českými hororovými snímky vypadá tak, jak to vypadá. Malý rozpočet, žádné režijní zkušenosti, žádné realizovatelné vlastní originální nápady, chabá výprava, trhliny ve scénáři, atd, atd. To se týká i tohoto snímku a to bez ohledu na fakt, že si tu zahráli známé herecké osobnosti. A tak se vlastně jedná jen o takový fanouškovský žánrový amatérský snímek, který sice nepřináší nic neznámého, ale je dělaný tak nějak pro zábavu sobě vlastní. Nic víc v tom nelze hledat. Když nejsou peníze, nelze dělat zázraky.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Kdyby to natočila parta zhulených kamarádů a ve sklepě pouštěla známým, tak bych se asi té okázalé debilitě a místy roztomilé neschopnosti taky zasmál. Ale fakt, že měl někdo drzost vybírat za to v kině plné vstupné, mi vtipný opravdu nepřijde.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
0
Česká verze Vřískotu která se úplně nepovedla.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
A killer in Prague, svérázný a neokoukaný název. Musíme přeci zaujmout zahraniční diváky, kde polovina nebude moci najít tohle město na mapě, a nespléct si nás s Polskem. A ta většina nepochopí umělecký podtext, a neocení režisérskou vizi, které velké hromadě populace nepřijde ani na zmar, páč bratři Kučerovi netočí filmy pro tuhle nastávající generaci. Ano, je to tak, leč bohužel, nepatřím k budoucím elitě, tak tímhle odpadem jen veřejně naznačuju svoji negramotnost!.. (Mimochodem, chápu že to měl být záměr, a jen dál dokazuji jaký podprůměrný intelekt mám, ale já bych si to vysvětlil jen tím, že se muselo šetřit na budgetu, ale když už natáčím, jakože, střední školu, nebudu si pronajímat druhou třídu na základní škole..). Ty vole, ten film mě tak psychicky odboural, že už ani nevím, kde končí můj ocas, a proč jsou moje chlupy černé, (samozřejmě, ty na prdeli). A za ten zkurvenej postdabing, bych si i já nasadil pláštěnku, a začal vraždit.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
0
Jak tento muž pan Zelenka může vůbec si dovolit točit filmy. A jak mu někdo může na to dát peníze... Děs a hrůza. V životě jsem nic horšího neviděl. Kdyby takhle točili studenti na FAMO a FAMU, tak bychom byli už opravdu v pr...
sQelle
sQelle
2 814 bodů
0
Samý překvapení tenhle film. Na začátku Ivetka se suprovym dabingem. Pak nečekaný zvrat v tom, že je tam Šmajda a bez šmajdovi manky. No a pak to dovršil nositel písně Ticho se valí z repráků, který prodává zmrzlinu. No děkuju, ale tohle vážně stačilo.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
0.5
Tak na tohle jsem šla se zasmát a taky jsem se zasmála. Šílená Bartošová chodící doma v deseticentimetrových kramflecích byla otřesná. Kdo však byl ještě horší byl Miro Šmajda, absolutní katastrofa. Po jeho smrti jsem si řekla, že jsem se už posmála dost a z promítání jsem s klidem odešla :)
filmomaniak
501 bodů
0.5
Ty vole co to je za hovadinu !!! Nestahujte nebo vám bouchne hlava