Pacific Rim - Útok na Zemi

72%
Pacific Rim - Útok na Zemi

Z moře se vynoří obrovské příšery Kaiju a pustí se do války s lidstvem, která si vyžádá milióny životů a lidstvo na roky zatíží. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň: masivní roboti zvaní Jaegers, kteří jsou simultánně ovládáni dvěma piloty, jejichž mozky jsou propojeny neurálním mostem. Jenže i tihle roboti se tváří v tvář nezničitelným Kaiju zdají být téměř bezmocní. Na pokraji porážky nakonec síly bránící lidstvo nemají jinou možnost než obrátit svoji naději směrem ke dvěma nečekaným hrdinům: bývalému pilotovi a nezkušenému nováčkovi, kteří se dají dohromady, aby společně řídli slavného, nicméně zároveň zjevně zastaralého Jaegera. Společně budou čelit hrozící apokalypse jako poslední naděje lidstva.




Recenze: Pacific Rim - Útok na Zemi

Kinobox.cz
55%

3D tu docela funguje, lépe řečeno nepřekáží a oči z něho nebolí. Přesto bych asi upřednostnil klasickou 2D projekci. Jedná se ale o jedno z těch podařenějších, ač docela zbytečných.


Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Toto není špatný film. Klasický trošku béčkový námět o útoku něčeho mimozemského na zemi. Původní myšlenka nebyla špatná. Piloti propojeni s megazbaněmi, klasická "matka" emzáků. Film je koukatelný, ale mepřekročil hranici dobrého na skvělé. 70% za nápad a zpracování.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Krásně hloupý film. Je z mé strany trochu pokrytectví, že mi tentokrát vůbec nevadí i věci, které jindy vytýkám. Jenže Pacific Rim, to jsou Transformeři se srdcem, Muž z oceli bez nabubřelosti a Strážci vesmíru s luxusním rozpočtem. Málokdy ze mě film dělá nadšené malé dítě, ale Del Toro to dokázal. Hezké čtyři hvězdičky. Už to nikdy neuvidím a vzpomínky zmizí jako slzy v dešti, ale bylo to fajn, jen co je pravda. Jinak myslím, že jsem odhalil velkou hollywoodskou konspiraci - Idris Elba neexistuje, to je jen druhá identita The Rocka, když si napatlá obličej na černo! PS: Srovnání s Mužem z oceli není nemístné vzhledem k podobným lákadlům. V tom případě docházím k názoru, že zatímco Superman potěší (věkově či mentálně, to není podstatné) patnáctileté kluky, co se chtějí cítit dospěle, Pacific Rim naopak dospělé, kteří se chtějí cítit jako patnáctiletí kluci. Ve skutečnosti myslím, že věkem malé děti budou z toho filmu dost otrávené.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Transformáci meet Godzilla. Del Toro nezklamal. Efekty sice fain, ale jinak to stojí za výkal bílého tesáka. 2.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Pacific Rim (více)
  • USA Pacific Rim - Útok na Zemi
  • USA Pacific Rim
  • USA Batalha do Pacífico
  • USA Still Seas
  • USA Tűzgyűrű
  • USA Огненият пръстен
Premiéra v ČR:
11. 7. 2013
Distributor:
Warner
Země původu:
USA
Rozpočet:
180 mil. USD
Tržby:
411 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pacific Rim - Útok na Zemi je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pacific Rim - Útok na Zemi


Podobné


Powered byJustWatch